OSMEK, Değişim ve Sürekli İyileştirme (KAİZEN) ile Site Yöneticiliği Kursu'nu başlatarak, bu alanda artan talebe yanıt veriyor.
Kurslara Yoğun İlgi Var
OSMEK Kişisel Gelişim Uzmanı Asiye Girgiç, 2025-2026 dönemi kurslarının başladığını duyurdu. Girgiç, "Yıl boyunca yüze yakın kursumuz faaliyet gösterecek. Şu anda KAİZEN kursundayız. Bursa sanayi şehri olduğu için, sadece bu kursla sınırlı kalmıyoruz. Site yöneticiliği kursuna olan talep son yıllarda ciddi bir artış gösterdi. Dışarıdan yönetici hizmeti almak isteyen vatandaşlar yüksek maliyetlerle karşılaşabiliyorlar. Bu nedenle, OSMEK'in Site Yöneticiliği Kursu'na katılarak teknik bilgileri öğrenmek istiyorlar" şeklinde bilgi verdi.
Kursiyerlerin Görüşleri
Kursiyerler, OSMEK kurslarının mesleki ve sosyal açıdan kendilerine katkı sağladığını belirtiyor. Boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla bu kurslara katıldıklarını ifade eden kursiyerler, OSMEK'in sunduğu imkanlardan memnun olduklarını dile getiriyor. "Kendimizi geliştirmek için bu kurslara katılmayı istedik" diyen kursiyerler, eğitimlerin önemine vurgu yaptı.
Bursa'da Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Başladı
Bursa Osmangazi'de OSMEK tarafından düzenlenen ücretsiz meslek edindirme kursları, kış dönemi boyunca vatandaşlara mesleki eğitim ve sosyal aktivite imkanı sunacak.