Bursa'dan Engelli Milletvekili: Bennur Karaburun'un Projeleri

Bennur Karaburun, Türkiye genelindeki 9 milyon engelli vatandaşın sesi olmak için Meclis'e gideceğini ifade etti.

Bursa'dan Engelli Milletvekili: Bennur Karaburun'un Projeleri
Bennur Karaburun, Türkiye genelindeki 9 milyon engelli vatandaşın sesi olmak için Meclis'e gideceğini ifade etti.
Google News'te Abone Ol

Türkiye’nin tek engelli milletvekili unvanını taşıyan AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, projelerini ve hedeflerini İHA'ya anlattı. Karaburun, Türkiye genelinde 9 milyon engelli yurttaş olduğunu belirterek, “Bu kişilerin sesi olarak Meclis'e gideceğim” dedi. Teşkilatın tüm kademelerinin özveriyle çalıştığını vurgulayan Karaburun, engelli buluşmasına 13 bin kişinin katıldığını ve bu sayının önemli bir rakam olduğunu ifade etti.



Engellilerin Temsilcisi Olmak

Karaburun, “Bu buluşmada CHP’nin mitinginin olduğu gün 17 bin kişi katıldı. Bu da bizim gücümüzü gösteriyor. Engellilerin sesi olarak Meclis’te olmanın önemini anlıyorum. 1923 yılından 2005 yılına kadar engelli yasalarının olmaması büyük bir eksiklikti. Ancak AK Parti sayesinde bu yasalar hayata geçti. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.


Seçim sonuçlarına dair umdukları gelişmelerin olmadığını belirten Karaburun, “AK Parti, Türkiye’nin birinci partisidir. Biz, devletimizin bekası ve milletimizin selameti için çalışmaya devam edeceğiz. Milletvekili olduğumda çok mutlu oldum, çünkü engelli bireylerin sesi olabileceğim” şeklinde konuştu. Karaburun, AK Parti’nin kadınlara verdiği önemi de vurgulayarak, partilerinde 40 bayan milletvekili bulunduğunu, diğer partilerin bu konuda daha az temsilciye sahip olduğunu belirtti.



BURAK TÜRKER - ZAFER PEKER

BURSA
Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin