Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Fernandao ve Josue ile geçen hafta bir araya geldiğini ifade etti. Her iki futbolcunun menajerleriyle de görüşmelerin yapıldığını aktaran Bölükbaşı, "Futbolcular takımda kalmak istiyor. Bursaspor'u istemeyen varsa zorla gönül olmaz. Onlar kalacak, ben takımı bozmayacağım" şeklinde konuştu.
Başkan, kulübün geleceği hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu. Bursaspor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, istikrar sağlanmadığı sürece başarılı olunamayacağını belirtti. "Takımımızda 6 milli futbolcu var ve herkes Bursaspor'dan korkuyor. Bu sezon kesinlikle futbolcu satmayacağım" diyen Bölükbaşı, yeni sezonda da hedeflerin büyük olduğunu söyledi.
Bölükbaşı, ayrıca stadyum ve forma reklamları hakkında bilgiler vererek, "Dünyanın en büyük şirketlerinden biri stadyumu görmeye gelecek" dedi. Benzinlik çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren başkan, Bursaspor amblemi taşıyan bir benzinliğin Türkiye'de ilki olacağını duyurdu.