Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, 23 Nisan'da Sevgi Evindeki Çocukları Unutmadı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde yer alan Sevgi Evleri’ni ziyaret ederek, çocukların bayramını kutladı.

24 Nisan 2019 Çarşamba, 15:31
Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, 23 Nisan'da Sevgi Evindeki Çocukları Unutmadı
-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Sevgi Evi’nde kalan çocukları ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer eşi Meral Seçer, çocuklar ile beraber pasta keserek mutlu anlar yaşadı.
“Herkes mutlu olsun istiyoruz”
Sevgi Evi’nde yaşayan çocuklar ile tek tek tanışıp, sohbet eden Başkan Seçer, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde nasıl bir Mersin inşa edeceklerini anlattı. Seçer, “Cıvıl cıvıl, yemyeşil, insanların hep güldüğü, tertemiz bir Mersin oluşturacağız. Onun için çalışıyoruz ve çalışacağız. Herkes mutlu olsun istiyoruz. Herkesin işi olsun, evi olsun, insanlar birbirine nezaketli olsun. Bunlar da hep eğitim ile olur. Birbirimizin hakkına saygı göstermek, nazik olmak çok güzel şeyler” dedi.
Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Faruk Azgıt ise Sevgi Evleri hakkında Başkan Seçer’i bilgilendirerek, “Şu anda 2 erkek, 3’te kız evimiz var. 1 ev daha devreye sokacağız şimdi. Toplam 62 çocuğumuz var. 20’si erkek, 42’si kız çocuğu. Hemen hemen hepsi okula gidiyor. 7-18 yaşa hizmet veriyoruz. Ondan dolayı okula gitmeyen çocuğumuz yok ama geldiğinde örgün eğitimin dışında kalmış çocuklarımız da oluyor. Onları da Eylül ayında okuma hayatına kazandırıyoruz” şeklinde konuştu.
Korunmaya muhtaç çocuklara hizmet veren kuruluşta çocukların bakım, eğitim ve sağlık anlamındaki durumları hakkında bilgi alan Başkan Seçer, ziyaret sonrasında bir kez daha çocukların bayramını kutladı, hediyelerini takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı