TASİAD Başkan ve Yönetimi Belediye Başkanı Bozdoğan’ı Ziyaret Etti, Başkan Bozdoğan "İŞGEM Devam Edecek"

Tarsus Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Başkanı Hamza Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti.

24 Nisan 2019 Çarşamba, 14:48
TASİAD Başkan ve Yönetimi Belediye Başkanı Bozdoğan’ı Ziyaret Etti, Başkan Bozdoğan "İŞGEM Devam Edecek"
-

BAŞKAN BOZDOĞAN, TASİAD YÖNETİMİNE İŞGEM’İN YERİYLE İLGİLİ GÜVENCE VERDİ
Aralarında aynı zamanda Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı’nın da bulunduğu Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Bozdoğan’ı ziyaret ederek, “Hayırlı, uğurlu olsun” dileğinde bulunan TASİAD Başkanı Hamza Kara, hep birlikte Tarsus’un sosyal, kültürel ve ekonomi alanında gelişip kalkınması için her zaman her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
Başkan Hamza Kara, Tarsus ortak paydasında, kentin ortak akılla yönetilmesi için TASİAD olarak her zaman katkı sağlayacaklarını ifade etti.
TASİAD Başkan ve Yöneticileri, Başkan Haluk Bozdoğan’dan halen faaliyette olan ve Türkiye’nin ilk İŞGEM’i olma özelliğini taşıyan Tarsus İŞGEM’in yerinin geçen dönem Belediye Başkanı tarafından toplu konut alanı olarak değerlendirilmek istendiğini, ancak buranın İŞGEM olarak faaliyetini sürdürmesi doğrultusunda bir karar vermesini istediler.
TASİAD Başkan ve Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, TASİAD Başkan ve Yönetimine güvence vererek, “Türkiye’nin ilk İş Geliştirme Merkezi olan Tarsus İŞGEM’in yeri kesinlikle toplu konut alanı olarak kullanılmayacaktır. İŞGEM toplu konuta feda edilecek bir yer değildir. Kentin ekonomisine önemli katkı sağlayan ve Türkiye’deki İŞGEM’lere de rol model olan İŞGEM faaliyetine şu andaki mevcut yerinde devam edecektir” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, TASİAD Yönetimiyle sohbeti sırasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile yaptıkları görüşmede Tarsus-Adana karayolu üzerinde kurulu bulunan eski Berdan 2 fabrikasının yerine orta ölçekli sanayinin kurulması konusunda fikir birliğine vardıklarını, önümüzdeki günlerde bu konuda çalışmalara başlanılacağını belirterek, “TASİAD Yönetimi ve diğer Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Odalarıyla birlikte 10 bin yıllık geçmişe sahip olan Tarsus’umuzun yaşamın her alanında kalkınması, halkımızın yaşam kalitesi ve refah düzeyinin yükselmesi için el ve gönül birliği içinde hep birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”