Büyükşehir Msk’nın Hem Kadın Hem de Erkek Takımları Galibiyetleriyle Sevindirdi

Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Hentbol, Basketbol, Voleybol ve Erkek Basketbol Takımları, aldıkları galibiyetlerle yüzleri güldürdü.

06 Aralık 2021 Pazartesi, 11:45
Büyükşehir Msk’nın Hem Kadın Hem de Erkek Takımları Galibiyetleriyle Sevindirdi
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün (MSK) farklı branşlardaki takımları aldıkları galibiyetlerle sevindiriyor. Büyükşehir’in Kadın Basketbol, Kadın Hentbol, Kadın Voleybol ve Erkek Basketbol Takımları, çıktıkları maçlarda sahadan galip ayrılan taraf oldu.

MSK Kadın Hentbol Takımı yine kazandı

Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, 1. Lig Kadınlar A Grubu 9’uncu hafta karşılaşmalarında Rize Olimpik Pazar Spor Kulübü ile sahaya çıktı. Büyükşehir MSK, Rize Olimpik Pazar Spor Kulübü’nü 31-22 yenerek, ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı.

İlk yarıyı 15-13 skorla önde kapatan Kadın Hentbol Takımı, Rize Olimpik Pazar Spor Kulübü karşısında baştan sona etkili olarak sürdürdüğü oyun ile karşılaşmayı rahat kazandı. MSK Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Ali Rıza Yeşil, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, “Bu sezon hedefimiz doğrultusunda ilerlemek için ilk yarıyı lider tamamlamak bizim için önemliydi. Kısa bir dinlenme sonrası ikinci yarı hazırlıklarımıza başlayacağız. Hedefimiz bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek. Sahada canla başla mücadele eden sporcularımı galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.

Kadın Hentbol Takımı İdari Menajeri Ozan Kaya ise tüm sporcuları tebrik ederek, “Başarılı sonuçlar alarak nasipse ligi şampiyon bitirip bir üst lige çıkmak için mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz” diye konuştu.

Kadın Basketbol Takımı deplasmandan galip döndü

Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Lig’in 10’uncu hafta karşılaşmaları kapsamında Uludağ Basket NBSD Kadın Basketbol Takımı’yla karşılaştı. İstanbul Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleyi Mersin temsilcisi 73-51’lik skorla kazandı.

İlk periyodu 18-10, ikinci periyodu 44-20 skorla tamamlayan Kadın Basketbol Takımı, iyi oyununu üçüncü periyoda da taşıdı ve 61-26’lık skor elde etti. Son periyodu da 73-51 tamamlayan Büyükşehir MSK, 22 sayı farkla sahadan mutlu ayrıldı.

MSK Erkek Basketbol Takımı gülen taraf oldu

Büyükşehir Belediyesi Mersin Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 10’uncu hafta mücadeleleri kapsamında karşılaştığı HDI Sigorta Antalya Güneşi’ni 87-79’lık skorla yendi.
Edip Buran Spor Salonu’nda oynan maçın ilk basketi MSK Erkek Basketbol Takımı’ndan gelirken, karşılaşmanın ilk çeyreğini 16-19 HDI Sigorta Antalya Güneşi kazandı. Maçın ilk çeyreğini kaybeden Erkek Basketbol Takımı, oynadığı etkili oyun ile karşılaşmanın ikinci periyodunu 32-15, üçüncü periyodunu ise 21-16’lık skorlarla kazandı. HDI Sigorta Antalya Güneşi’nin son periyodu 18-29 kazanmasına rağmen maçın galibi 87-79’luk skorla MSK Erkek Basketbol Takımı oldu.

MSK Kadın Voleybol Takımı da galibiyet sevinci yaşadı

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda mücadelesine devam eden Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, 9’uncu hafta karşılaşmalarında Numune Gençlik Kadın Voleybol Takımı ile Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Sporseverlerin heyecanlı dakikalar yaşadığı maçın galip tarafı MSK Kadın Voleybol Takımı oldu. Karşılaşmanın ilk setini 25-19 kazanan Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, ikinci seti 25-20, üçüncü seti ise 25-21 alarak, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor