Büyükşehir Personeli’ne ‘proje Döngüsü Eğitimi’

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliği ile belediye personeline ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ verildi.

05 Ekim 2019 Cumartesi, 09:33
Büyükşehir Personeli’ne ‘proje Döngüsü Eğitimi’
-

Verilen eğitimde, proje kavramı ulusal ve uluslararası hibe destekleri, proje geliştirme metodu olarak mantıksal çerçeve yaklaşımı, genel hedeflerin ve proje amacının yazımı gibi konular ele alındı. Büyükşehir Belediyesi personelinin katıldığı 30 saatlik sertifikalı eğitim sonunda Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından uygulanacak sınav sonrası başarılı olan katılımcılara sertifikaları verilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli, ‘Proje Döngüsü Eğitim Programı’na katıldı. Daire başkanlıklarında görevli personelin yer aldığı 30 saatlik sertifikalı eğitimin ardından Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından uygulanacak sınav sonrası başarılı olan katılımcılara sertifikaları verilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, 2019 Yılı Hizmet İçi Sertifikalı Eğitim Programı kapsamında yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilen Proje Döngüsü Eğitimi, 23-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılan eğitim, CMI Danışmanlık A.Ş. Eğitmeni Esra ÜZEL Yüncüler tarafından verildi.
Proje yönetim yapısının oluşturulması anlatılıyor
Eğitim programında, proje kavramı, ulusal ve uluslararası hibe destekleri, proje geliştirme metodu olarak mantıksal çerçeve yaklaşımı, genel hedeflerin ve proje amacının yazımı, proje faaliyetleri ve beklenen sonuçların tespiti, hibe başvuru rehberinin doğru analizi gibi önem taşıyan hususlar aktarıldı.
Eğitimde, proje yönetim yapısının oluşturulması, proje değerlendirme süreci, kalkınma ajanslarının sağladığı destekler, kalkınma ajanslarının hibelerine başvuru ve değerlendirme süreci, problem analizi, mantıksal çerçeve matrisi, proje başarı göstergeleri ve doğrulama kaynaklarının tespiti ve yazımı, projelerde risk analizi gibi bilgiler paylaşıldı. Ayrıca eğitim kapsamında vaka çalışması örnek proje incelemesi, değerlendirme süreçleri ve problem analizi gibi birçok da konu ele alındı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bütün daire başkanlıklarına bağlı proje ile ilgili personelin katıldığı 30 saatlik sertifikalı eğitim sonunda Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından uygulanacak sınav sonrası başarılı olan katılımcılara sertifikaları verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”