Büyükşehir Tarsus Gençlik Kampı Sosyal Aktivitelerin Merkezi Olmaya Devam Ediyor, Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü, İlk Etkinliğini Gençlik Kampı’nda Gerçekleştirdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı, geçtiğimiz aylarda oluşmaya başlayan ve halen üye kayıtlarını sürdüren ‘Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü’ üyelerini ağırladı.

24 Mayıs 2024 Cuma, 20:24
Büyükşehir Tarsus Gençlik Kampı Sosyal Aktivitelerin Merkezi Olmaya Devam Ediyor, Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü, İlk Etkinliğini Gençlik Kampı’nda Gerçekleştirdi
-

Yatılı veya isteğe bağlı günübirlik olarak Gençlik Kampı’na gelen Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü üyesi kadınlar, uzman eğitmen nezaretinde motosiklet kullanımı ve trafikte nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirildiler. Motosikletleriyle kamp içerisinde tur atan kadınlar, sosyal aktiviteler ve ikramlıklarla da keyifli dakikalar yaşadılar.
 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Gençlik Kampı, sosyal ve kültürel aktivitelerin yanı sıra, kadınların toplumsal yaşama daha fazla entegre olabilmeleri için yürütülen çalışmalara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
 
Tarsus Gençlik Kampı, geçtiğimiz aylarda oluşmaya başlayan ve halen üye kayıtlarını sürdüren ‘Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü’ üyelerini ağırladı.
 
Yatılı veya isteğe bağlı günübirlik olarak Gençlik Kampı’na gelen Tarsuslu Motorlu Kadınlar Kulübü üyeleri, uzman eğitmen Suat Afşin nezaretinde motosiklet kullanımı ve trafikte nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirildiler. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu’nun da eşlik ettiği eğitim çalışmasında kadınlar, merak ettikleri konuları eğitmen Suat Afşin’e sorarak bilgi sahibi oldular.
 
Motosikletleriyle kamp içerisinde tur atan kadınlar, sosyal aktiviteler ve ikramlıklarla da keyifli dakikalar yaşadılar.
 
Kuru: “Kulübümüz bütün motor kullanan kadınlara açıktır”
Kulüp kurucuları arasında yer alan Beden Eğitimi Öğretmeni Gülay Kuru, kampta güzel bir eğitim aldıklarını söyleyerek, “Kulübümüz, 2 ay önce kurulmuş yeni bir kulüp. Amacımız; kadınların da hayatın her alanında olduğu mesajını veren bir farkındalık yaratmak. Bu farkındalık, neden motorların üzerinde olmasın? Biliyorsunuz Tarsus, Adana ile Mersin’in arasında kalmış, çok büyük bir ilçe. Adana ile Mersin’de Kadın Motor Kulübü var ve çok da aktifler. Ama bizim ilçemizde böyle bir kulüp yoktu. Bunun eksikliğini biz de hissediyorduk. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Güzel bir eğitim aldık. Kulübümüz bütün motor kullanan kadınlara açıktır” dedi.
 
Özdemir: “Büyükşehir’in desteği her zaman yanımızda”
Kulüp olarak yaz boyunca birçok aktivite yapmayı hedeflediklerini belirten kuruculardan Meryem Özdemir ise, Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kadınlara özel motor kulübünü kurduk ve Tarsus’ta olmayan bir oluşumu hayata geçirdik. Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla da etkinlikler yapıyoruz. Büyükşehir, Tarsus Gençlik Kampı’nın kapılarını bize açtı. Büyükşehir’in desteği her zaman yanımızda. Çok güzel ağırlandık. Yaz boyunca da birçok etkinliklerimiz olacak” diye konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir’in Kıyafet Evleri’nde Yine Bayram Sevinci Yaşanıyor
Mersin Büyükşehir’in Tüm Birimleri Kurban Bayramı’na Hazır, Ekipler Bayram Öncesi Tüm Hazırlıklarını Yaptı
Büyükşehir Ve Meski Yetkilileri Çamlıyayla’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Üzerine Uydu Takip Cihazı Takılan ‘Kızkalesi’ Ve ‘Mersin Üniversitesi’ Denize Bırakıldı, ‘Deniz Kaplumbağalarının Uydu İle İzlenmesi Projesi’ Hayata Geçirildi
Mersin Büyükşehir’in ‘Afet Ve İmar Çalıştayı’ Kent Paydaşlarının Katılımıyla Gerçekleşti
Mersin Büyükşehir’in Gönülden Sesler Korosu’ndan ‘Mersin’de Yaz Nağmeleri’ Konseri
Başkan Vahap Seçer’den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Seçer, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde Karne Heyecanı
Mersin Büyükşehir Zabıtası Kent Huzuru İçin Çalışmalarını Titizlikle Sürdürüyor