Büyükşehir, Toroslar 218. Cadde’yi Asfalta Kavuşturdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Toroslar İlçesi Mevlana Mahallesi 218. Cadde’de sıcak asfalt kaplama çalışmalarını büyük bir hızla tamamladı. Çalışmalar sonunda 218. Cadde sakinleri rahat bir nefes alırken, asfaltsız yoldan kaynaklanan toz ve duman ortadan kalktı.

14 Ekim 2019 Pazartesi, 11:19
Büyükşehir, Toroslar 218. Cadde’yi Asfalta Kavuşturdu
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Toroslar İlçesi Mevlana Mahallesi 218. Cadde’de sıcak asfalt kaplama çalışmalarını büyük bir hızla tamamladı.
Alt yapı çalışmalarının tamamlanması için uzun süredir asfaltsız bir vaziyette bırakılan yolda, özellikle vatandaşların ve muhtarların talebi üzerine harekete geçen ekipler, yolu kısa süre içerisinde asfalta kavuşturdu.
Cadde sakinleri rahat bir nefes aldı
Bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında öncelikle asfalt dökümü için hazırlık çalışmalarını tamamlayan ekipler, 650 metre uzunluğundaki yolu 1357,18 ton sıcak asfalt kullanarak asfaltladı.
Büyükşehir ekiplerinin çalışmaları sayesinde, 218. Cadde’de yaşanan ve yoldaki toz ve topraktan pencerelerini bile açamayan vatandaşların çilesi sona erdi.
Kısa sürede tamamlanan asfaltlama çalışmaları sayesinde, 218. Cadde sakinleri rahat bir nefes alırken, asfaltsız yoldan kaynaklanan toz ve duman da ortadan kalktı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti