Aydın Nazilli'de Düzenlenen ÇEDES Yıl Sonu Şenliği, Öğrencilerin Yoğun İlgi Gösterdiği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Nazilli’de gerçekleştirilen ÇEDES yıl sonu şenliği, öğrencilerin katılımıyla keyifli bir ortamda yapıldı. Sümer Park’ta düzenlenen etkinlikte, öğrenciler hem eğlenceli aktivitelerle hem de öğretici deneyimlerle dolu bir gün geçirdi.

Aydın Nazilli'de Düzenlenen ÇEDES Yıl Sonu Şenliği, Öğrencilerin Yoğun İlgi Gösterdiği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Nazilli’de gerçekleştirilen ÇEDES yıl sonu şenliği, öğrencilerin katılımıyla keyifli bir ortamda yapıldı. Sümer Park’ta düzenlenen etkinlikte, öğrenciler hem eğlenceli aktivitelerle hem de öğretici deneyimlerle dolu bir gün geçirdi.

Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi, Nazilli’de de devam ediyor. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç Güner, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker, İlçe Müftüsü Hakan Türe, Kızılay Nazilli Şube Başkanı Mevlüt Günay ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Tokmak gibi önemli isimler yer aldı. Etkinliğe katılan birçok okul müdürü, öğretmen ve öğrenci de gün boyunca aktiviteleri takip ederek çocukların heyecanına ortak oldu.

Öğrenciler Eğlenceli Yarışmalara Katıldı

Şenlik kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri için çeşitli sportif aktiviteler düzenlendi. Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından hazırlanan parkurlarda öğrenciler, eğlenceli yarışmalara katılarak hem fiziksel aktivitelerde bulundu hem de takım ruhunu deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlik alanındaki öğrencilerin enerjisi ve neşesi dikkat çekti; spor faaliyetleri büyük ilgi gördü.

Çocuklar, Dini ve Kültürel Değerler Hakkında Bilgilendirildi

Nazilli İlçe Müftülüğü personelleri, öğrencilere cami kültürü ve cami bölümleri hakkında bilgi verdi. Eğitici faaliyetlerde çocuklara dini ve kültürel değerler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, Nazilli Halk Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan Hüsn-ü Hat ve geleneksel sanatlar sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Öğrenciler ve öğretmenler, sergiyi dikkatle inceleme fırsatı buldu.

Eğlence ve Eğitim Bir Arada Sunuldu

Sümer Park’ta gün boyu devam eden etkinlikler, öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlayan aktivitelerle tamamlandı. Eğlence ve eğitimin bir arada sunulduğu şenlik, katılımcılardan tam not aldı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin