CHP Adayı Seçer'den Vali Su ve Müftü Kondi'ye Ziyaret

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi'yi ziyaret etti. Seçer, başta esnaf olmak üzere vatandaşlarla buluşmalarını da Hastane Caddesi'nde ve Yeni Mahalle'de sürdürdü.

30 Ocak 2019 Çarşamba, 05:01
CHP Adayı Seçer'den Vali Su ve Müftü Kondi'ye Ziyaret
-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu makamında ziyaret ederek seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerini aktardı. Vahap Seçer huzurlu, güvenli ve adil bir seçim süreci yaşanması temennisini Vali Su'ya iletti.
Vahap Seçer, daha sonra Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi'yi makamında ziyaret etti. Müftü Şaban Kondi, Vahap Seçer'i müftülük binasının girişinde karşıladı. Seçer ve Müftü Kondi, yaklaşık yarım saat görüştü.
Vahap Seçer, ziyarette yaptığı konuşmada, "Mersin’de camiyi, kiliseyi, sinagogu ve cemevini görürsünüz. Mersin böyle müstesna bir kent. Ben de böyle bir kenti yönetmeye talibim. İslam dini sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşliği emreder. Bu değerlere sahip müstesna bir şehre belediye başkanı olacağımın bilincindeyim. Sayın müftümüze misafirperverliğinden, güzel sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Mersin Müftüsü Dr. Şaban Kondi de, Mersin'in farklı inançların, farklı kültürlerin doyasıya yaşanan bir şehir olduğunu vurguladı.
HASTANEYİ ZİYARET ETTİ
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Özel İMC Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Ahmet Tekin'i de hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından hastane personeliyle, hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Vahap Seçer, bir hastane çalışanının, "Belediye başkan adayları seçim öncesinde gelir, başkan seçilince bir daha gelmez" şeklindeki sözlerine, "Söz veriyorum, seçildikten sonra da ziyaretinize geleceğim" diye yanıt verdi. Vahap Seçer'e hastane ziyaretinde önceki dönem Mersin milletvekili Dr. Hüseyin Çamak'ın yanı sıra oğlu Efe Seçer de eşlik etti.
'GÜNEYKENT'E DE GELECEĞİZ'
Vahap Seçer, Mersin şehir merkezinin işlek caddelerinden Hastane Caddesi'nde de esnafı ziyaret etti, caddeden geçen vatandaşlarla selamlaştı. Gezi sırasında Vahap Seçer'in yanına gelen yaşlı bir vatandaş Seçer'e "Güneykent toplu konutlarında oturuyorum. Evlerimiz artık çürüdü, çatladı. Üstümüze yıkılacak diye korkuyorum. Bizim mahallemize de gel, durumumuzu gör" diye seslendi.
Yaşlı kadının sorununu dinleyen Vahap Seçer de, "O mahallelerdeki toplu konutlarla ilgili düşüncelerimiz, projelerimiz var. Uygulamak öyle kolay değil ama mutlaka uygulayacağız. İnsanlarımızın, özellikle yaşlılarımızın rahatça, güven içinde yaşayacağı konutlara kavuşması lazım. Mahallenize geleceğim, evlerin durumunu da inceleyeceğim. Başkan olduğumda da mutlaka çözüm bulacağım" dedi.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Yeni Mahalle Muhtarı Habib Aksın'ı da ziyaretinin ardından mahalledeki vatandaşlarla selamlaştı.
CHP Adayı Seçer'den Vali Su ve Müftü Kondi'ye Ziyaret
CHP Adayı Seçer'den Vali Su ve Müftü Kondi'ye Ziyaret
CHP Adayı Seçer'den Vali Su ve Müftü Kondi'ye Ziyaret

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti