CHP Mersin Adayı Vahap Seçer Projelerini Açıklıyor, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’da Mersin’de Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, ‘Büyük hedefler, büyük projeler ‘ başlığıyla düzenleyeceği tanıtım toplantısında, önümüzdeki 5 yıl içinde Mersin’de uygulamaya koyacakları projeleri tanıtacak.

03 Mart 2019 Pazar, 11:39
CHP Mersin Adayı Vahap Seçer Projelerini Açıklıyor, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’da Mersin’de Olacak
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin’in geleceğini şekillendirecek, Mersin’de yeni bir dönem başlatacak projelerini 5 Mart Salı günü düzenleyeceği toplantıyla Mersin kamuoyuna açıklayacak.Seçer’in Anamur’dan Tarsus’a 161 projesini anlatacağı toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.
Vahap Seçer’in tanıtım toplantısı 5 Mart Salı Günü saat 14.00’te Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da tanıtım toplantısına katılacak.
2 yıllık çalışmanın ürünü
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, tanıtım toplantısında 161 projesini açıklayacak.
Projelerini ‘Ekonomik Projeler’, ‘Sosyal Projeler’ ve ‘Yenilikçi Belediyecilik Projeleri’ olmak üzere 3 ana başlıkta toplayan Vahap Seçer, projelerin ortaya çıkması için 2 yıl boyunca akademisyenler, eski belediye başkanları, meslek odaları temsilcilerinin de aralarında olduğu ekiple çalıştı.
Projeler oluşturulurken şehrin potansiyelleri ve tıkanma noktaları analiz edildi, halkın sorunları ve beklentileri dinlendi. 13 ilçede muhtarlar, meslek odaları temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, çiftçi, esnaf, memur, işçi ve yatırımcı temsilcilerinden görüş ve öneriler alındı.
Ulaşımdan tarıma, sanayiden eğitime kadar birçok alanda projeler ortaya koyan Vahap Seçer, ilçeler bazında da projeler geliştirdi.
Buna göre Anamur’da 4, Bozyazı’da 13, Aydıncık’ta 11, Gülnar’da 8, Mut’ta 10, Silifke’de 4, Erdemli’de 9, Tarsus’ta 12, Çamlıyayla’da 3 proje hayata geçirilecek. Vahap Seçer’in 5 Mart Salı günü yapacağı toplantıda ayrıntılarını anlatacağı 161 projenin ayrıca sosyal medyada ve internet ortamında ayrıntılarıyla vatandaşlarla paylaşılacak.
‘GELİN HALAYI BİRLİKTE ÇEKELİM’
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmaları kapsamında Berberler ve Kuaförler Odası üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra Mersin Emek ve Demokrasi Platformu’nun toplantısına katılan Vahap Seçer, platformun geçtiğimiz günlerde yayınladığı yerel seçimler bildirisinin yerel yönetimlerle ilgili kısımlarına katıldığını söyledi.
Mersin Emek ve Demokrasi Platformu bileşenlerinden destek isteyen Vahap Seçer, “Gelin destek verin. 31 Mart gecesi halayı birlikte çekelim. O gece evimize kapanmayalım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor