CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, "Bunların Hesabını Sandıkta Sorun"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Erdemli Belediye Başkan adayı Avukat Hüseyin Serin’in aday tanıtım toplantısına katıldı.

02 Mart 2019 Cumartesi, 23:28
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, "Bunların Hesabını Sandıkta Sorun"
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, ‘bazı kişilerin Mersin’e istikamet vermeye, Mersin’de demokrasiyi dinamitlemeye çalıştığını’ söyledi. Mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’ın adaylığının engellenmesiyle ilgili ‘komplo’ iddialarını “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz” sözleriyle değerlendiren Vahap Seçer, “İyi Parti’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bunların hesabını sandıkta sorun” dedi.
Burada Erdemlililere seslenen Vahap Seçer, “Biz CHP olarak Erdemli’de umduğumuzu bulamıyoruz. Bu seçimde tersine çevireceğiz. Artık şeytanın bacağını kıracağız bu seçimde. Erdemli’den bir sürpriz bekliyorum. Neden biliyor musunuz? Burada Ak Partili kardeşlerim var. Ak Parti burada güçlü. Ama Ak Partili kardeşlerim üzgün, bunu görüyorum ben. İçleri buruk. Diyorlar ki ‘Ankara’dan bize istikamet vermeye çalışıyorlar. Bizim görüşümüzü almadan ittifaklar kuruyorlar. Bizim hiç tasvip etmediğimiz adamları getiriyorlar Cumhur İttifakı’nın adayı diye önümüze koyuyorlar. Bu hak mı, bu adalet mi’ diyorlar. Bunu bana anlatıyorlar. Ben Ak Partili kardeşlerimin oyunu istiyorum. Her yerde söylüyorum, benden iyi aday bulamazlar. Benim belediye başkanlığımda particilik olmayacak, harbicilik olacak. Bütün vatandaşlarımız, bütün Mersinliler benim kardeşim. Kapım herkese açık olacak” dedi.
‘KİMSE ÜLKE SEVGİMİZİ TEST EDEMEZ, BİZİMLE YARIŞAMAZ’
Halkın ayrımcılıktan, siyasetçilerin kin ve nefret söyleminden bıktığını ifade eden Vahap Seçer, “Memleket artık bıktı bu işlerden. Birbirimizi düşman gibi bakmayalım. Bizi öcü gibi göstemeye çalışanlar var. Neymiş, CHP teröristlerle işbirliği yapıyormuş. Çok ayıptır, çok günahtır. CHP bu ülkenin kurucu iradesi, Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlatmayın bari. Yapmayın bunu. Bu bayrak varsa, bu ezan okunuyorsa, bu ülkede bağımsız yaşıyorsak bu partiyi kuran Mustafa Kemal ve arkadaşları sayesindedir. Bizim ülke sevdamızı, memleket sevdamızı kimse test etmesin. Kimse bizimle o konuda yarışa da girmesin” diye konuştu.
‘İTTİFAKLARLA, AYAK OYUNLARIYLA ÖNÜMÜ KESEMEZSİNİZ’
“Biz harbi inşalarız. Bizim algı yönetmeyle, dalavereyle işimiz olmaz” diyen Vahap Seçer, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın İyi Parti ve Demokrat Parti’den adaylığının engellenmesi konusunda şunları söyledi:
“Bakın Sayın Burhanettin Kocamaz’ın başına ne geldi. Ben 30 yıldır siyasetteyim. Her kademede bulundum. 8 yıl milletvekilliği yaptım. Siyasetin de bir asaleti olur. Demokrasi diyoruz. Böyle tertiplerle, komplolarla, hukuk dışı davranışlarla insanları demokrasi yarışından koparırsanız ülkeye büyük zarar verirsiniz. Siz bir günlük kazandığınızı sanırsınız ama ülkeye bir ömür boyu kaybettirirsiniz. Ülkeyi kaosa sürüklersiniz. Onun için bir siyasetçi olarak Kocamaz’a yapılan bu tertibi, bu komployu kınıyorum. Tertip ve komplo iddiası adaya ve İyi Parti’ye ait. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Demek ki birileri Mersin’e istikamet vermeye çalışıyor, Mersin’de demokrasiye dinamit koymak istiyor. Yok öyle bedavacılık. Öyle ittifaklarla, ayak oyunlarla, tertiplerle CHP’nin ve Vahap Seçer’in önünü keseceksiniz. Yok öyle bir şey. Mersin halkı buna izin vermeyecek. İyi Parti’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bunların hesabını sandıkta sorun.”
‘BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN 2 YILDIR HAZIRLANIYORUM’
Dertlerinin kavga etmek, birilerinden rövanş almak olmadığını belirten Vahap Seçer, “Bizim derdimiz hizmet etmek. Mersin halkı da bizden bunu istiyor. Ben gece yatıp sabah uyanınca belediye başkan adayı olmadım. 2 yıldır belediye başkanı olmak için çalışıyorum. Dersimi çalıştım. Mersin’i karış karış gezdim. Her kesimle konuştum. ‘Ne istiyorsunuz’ dedim. ‘Çocuklarımıza iş istiyoruz’ dediler. ‘Az konuşan, çok çalışan belediye başkanı istiyoruz’ dediler. Benden iyi belediye başkanı bulamazsınız. Benim hayatım çalışmakla geçti” ifadelerini kullandı.
‘BELEDİYE BÜTÇESİNDEN TARIMA DESTEK SAĞLAYACAĞIZ’
Hükümetin tarım politikasını eleştirirken “Tarım konusunda herkes gider Mersin’e, bunlar gider tersine” diyen Vahap Seçer, belediye başkanı olduğunda, belediyenin bütçe olanaklarını tarıma destek için seferber edeceğini söyledi.
Seçer, “ Tarıma her türlü desteği vereceğiz. Erdemli’de soğuk hava tesisine ihtiyaç yok mu? Neden kurmayalım? Sarartma tesisleri, paketleme tesisleri kuracağız. Tarım Daire Başkanı benim dönemimde masa başında oturmayacak. Çıkacak tarlada, bahçede, serada çiftçinin derdini dinleyecek, biz de o sorunlara çözüm bulacağız” dedi.
‘BENİM DÖNEMİMDE BELEDİYEDE RÜŞVET, HIRSIZLIK OLMAZ’
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu memleket kültür memleketi, bu memleket spor memleketi, bu memleket sanat memleketi ama bir şey bırakmadılar. Biz bunları yeniden canlandıracağız. Mersin’i kültür sanat kenti yapacağız. Festival kenti yapacağız. Bunlar olmaz demeyin. Bunların dik alası olur. Önemli olan belediyenin parasını çarçur ettirmemek, çaldırmamak, yandaşların cebine indirmemek. Bunlarla mücadele edeceğiz. Benim dönemimde belediyede rüşvet olmaz, hırsızlık olmaz. Cenabı Allah ‘benim karşıma her şeyle gel ama kul hakkıyla gelme’ diyor. Bugüne kadar boğazımdan kul hakkı geçmedi, bundan sonra da geçmeyecek. Sizden 5 yıl istiyorum. 5 yıl sonra sizden oy istemeye gelirken başımız dik gelebilirsek, onurla gelebilirsek bundan daha büyük mutluluk olmaz bizim için. Bunun sorumluluğuyla çalışacağız. 5 yıl sonra sizden yeniden oy istemeye yüzümüz olsun diye çalışacağız. Erdemli’de Hüseyin Serin için, Büyükşehir’de Vahap Seçer için sizlerden oy istiyorum.”
Vahap Seçer Erdemli’deki çalışmaları kapsamında muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya geldi. Vahap Seçer daha sonra Çeşmeli Mahallesi, Kargıpınarı Mahallesi, Arpaçbahşiş Mahallesi’nde seçim ofislerinin açılışını yaptı. Erdemli’de esnaf gezisi yapan Vahap Seçer, Erdemli Şoförler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıya da katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Drnsrtbyz
12:43
3 Mart 2019 Pazar
Kendi partisini HDP ile ittifak yapıyor buna haber veren olmamış herhalde,
178.246.72.96
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti