CHP’li Özgür Özel Silifke'de, İyi Partililere Seslendi

Silifke’de CHP’nin Yeni Hizmet Binasının açılışında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Silifke’de İyi Partililere seslenerek ‘Gelin Silifke’de gönül ittifakı yapalım. Bu güzelim şehre bir korku filmi izlettirmeyelim’ dedi.

25 Mart 2019 Pazartesi, 17:59
CHP’li Özgür Özel Silifke'de, İyi Partililere Seslendi
-

Özgür Özel, ‘Gönül isterdi ki Silifke’de bir ittifak yapalım. Çünkü karşımızda korkunun söylemini dayatanlar bir ittifak yaptılar. İyi Parti’nin ayrı bir adayı var. Soyadı benimle aynı. Soyadaşım alınmasın. Ama Silifke’nin maceraya vereceği bir desteği yok. Çünkü Mustafa başkan çok açık farkla ve bütün güçle önde. Ama Cumhur İttifakının adayını seçtirmenin yolu oyların bölünmesi. O yüzden bazen tavanda olur ittifak. Buradan Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu’na kocaman bir alkış istiyorum Türkiye’ye yaptıkları için. Bazen yukarıda olmayanı sandıkta halk yapar. Özgür Özel’in ilçesi Manisa Yunusemreİyi Parti’de. Büyükşehir İyi Parti’de. Bana sordular yedi göbek CHP’liyiz. Dediler ki oyu nerede kullanacaksınız milletvekili olarak. Dedim ki bir ittifak yaptıysak o ittifaka sadık olarak gideceğim önüme açacağım İyi Parti’nin logosuna bakınca benim için altı ok hükmündedir ve oyumu oraya basacağım’ dedim. Meral hanım Üsküdar’da ve Büyükşehirde CHP’ye oy atacak. Silifke’de ki İyi Partililere özellikle rica ediyoruz. Evet, bir aday çıkmış. İttifak orada olmamış ama oyları azaltıpta Silifke’ye bir korku filmi izletmemek için Mustafa Başkanda hep beraber büyük Silifke gönül ittifakını kuralım.
Özgür Özel’in sözüne değer veren herkese söylüyorum. CHP’li olmayan seçmenlere söylüyorum. Sizden beklentimiz yukarıda olmayan ittifakı sandıkta gönül gönüle yapmanız Mustafa başkan zaten bugüne kadar olduğu gibi seçimden sonrada parti rozetiyle değil belediye rozetiyle ve yakasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün amblemiyle ve Türk Bayrağıyla siyaset yapan bir kardeşiniz olarak bu desteği Silifke’de çoktan hak etti. Mustafa Başkana kocaman bir gönül ittifakı istiyorum’dedi.
CHP’li Özgür Özel Silifke'de, İyi Partililere Seslendi
CHP’li Özgür Özel Silifke'de, İyi Partililere Seslendi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”