CHP'li Seçer, "İtiraz Ediyorlar, Sandıklar Açılıyor, Bizim Oyumuz Artıyor"

Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer,  rakip partilerin itirazları nedeniyle henüz mazbatasını alamadığını belirtip, "geç olsun temiz olsun" dedi.

03 Nisan 2019 Çarşamba, 15:22
CHP'li Seçer, "İtiraz Ediyorlar, Sandıklar Açılıyor, Bizim Oyumuz Artıyor"
-

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer,  rakip partilerin itirazları nedeniyle henüz mazbatasını alamadığını belirterek, “İtiraz ediyorlar. Sandıklar açılıyor. Biz kârlı çıkıyoruz. İstanbul’da olduğu gibi birkaç sandık açmışlar birkaç oy daha gelmiş bize.  Bir endişeniz olmasın.  Mazbatamızı alacağız. Önemli değil, geç olsun, temiz olsun” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak katıldığı 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Vahap Seçer,  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in görevi devralması nedeniyle Yenişehir Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim törenine katıldı.
Törende ilk olarak Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit söz aldı. Yenişehir halkına teşekkür eden Özyiğit, şeffaf, hoşgörülü, adaletli ve hesap verebilir bir belediye anlayışıyla çalışacaklarını söyledi.
Törende söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de,  “Her şey daha güzel olacak. İstanbul’dan başladık. İnanırsanız,  samimiyetle isteyip çalışırsanız aşamayacağınız engeller yok. Büyükşehir zorlu bir yarıştı. Her iki kişiden birinin oyunu alacağız diyorduk. İnsanlar şöyle bir bakıyordu. Allah’a şükür her iki kişiden birinin desteğini aldık. Bu bir mesajdır” dedi. 
‘UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ’ 
Seçim sonuçlarının netleşmesinin hemen ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini aradığını ve “Hemen çalışmalara başlayın” dediğini aktaran Vahap Seçer,  “İnsanlara hayal kırıklığı yaşatmayacağız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama enerjimizi projelerin hayata geçirilmesine harcayacağız. Yenişehir Belediyesi’ni mevcut CHP’li başkandan devralıyoruz. Taze kan, daha iyi işler yapacağına inandığımız Abdullah Özyiğit Yenişehir Belediye Başkanı oldu. Kendi vizyonuyla yeni Yenişehir’i yaratacak. Vizyon önemli. Sıradaşı işler yapacak bir arkadaşımız olacağına inanıyorum. İlçe belediye başkanlarının halkına verdiği söz benim sözümdür. Onun halkına mahcup olması benim mahcubiyetimdir. Uyum içinde çalışmak zorundayız. CHP ahlakına, demokrasiye ve Türk milletine yakışan budur” diye konuştu. 
‘BU TARİHİ GÜNÜ KAÇIRMAYIN’ 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  başkanlık mazbatasının verilmesinin gecikmesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:
“Büyükşehir’in mazbatasını henüz alamadık. İtiraz ediyorlar. Sandıklar açılıyor. Biz kârlı çıkıyoruz. İstanbul’da olduğu gibi birkaç sandık açmışlar birkaç oy daha gelmiş bize. Artıyor yani. Bir endişeniz olmasın. Önemli değil, geç olsun, temiz olsun. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önüne hepinizi bekliyoruz. Kimseye randevu vermeyin bu tarihi günü kaçırmayın.”
CHP'li Seçer, ''İtiraz Ediyorlar, Sandıklar Açılıyor, Bizim Oyumuz Artıyor''
CHP'li Seçer, ''İtiraz Ediyorlar, Sandıklar Açılıyor, Bizim Oyumuz Artıyor''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”