Çorum'da Ahmet Davutoğlu, Hükümetin Projelerini Anlattı

Çorum'da yapılan mitingde Ahmet Davutoğlu, hükümetin projeleri ve muhalefet partileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Çorum'da Ahmet Davutoğlu, Hükümetin Projelerini Anlattı
Çorum'da yapılan mitingde Ahmet Davutoğlu, hükümetin projeleri ve muhalefet partileri hakkında açıklamalarda bulundu.
Google News'te Abone Ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çorum'da düzenlenen mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Eski Türkiye özlemi içinde olanlara izin vermeyeceklerini belirten Davutoğlu, muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulundu. "2002'de MHP ulaştırma bakanı, hızlı tren projesini göremezken biz Türkiye'yi hızlı trenle donatıyoruz" ifadelerini kullandı. HDP Eş Genel Başkanı'nın açıklamalarını da eleştiren Davutoğlu, "Şiddeti bırakıp demokrasi meydanına öyle geleceksiniz" dedi.


Kemal Kılıçdaroğlu Giresun'da


Giresun'da partililerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın mağdur edebiyatı yaptığını savundu. "Mağdur olan esnaf ve çiftçi" diye konuşan Kılıçdaroğlu, inanç üzerinden politika yapmayacağını da belirtti. Ordu'da yaptığı konuşmada, "Bu ülke zengin bir ülkedir, Türkiye'yi bu hale getirdiler" ifadelerini kullandı.


Devlet Bahçeli Düzce ve Sakarya'da


Düzce'de konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP ile HDP'nin aynı çizgiye geldiği iddialarına sert tepki gösterdi. "Bizi CHP ve HDP ile aynı yerde gösterip şebekeye dahil olmamızı istemektedirler" dedi. Sakarya'da ise asgari ücret konusunda vaatlerde bulunan Bahçeli, "Asgari ücreti 1400 lira net yapacağız" diye belirtti.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin