Demet Akalın'ın da Bulunduğu Restorana Silahlı Saldırı: 1 Kişi Öldü 2 Yaralı

Bir restorana silahlı saldırı düzenlendi. Yapılan saldırı sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi. İşte detaylar...

31 Ocak 2017 Salı, 00:33
Demet Akalın'ın da Bulunduğu Restorana Silahlı Saldırı: 1 Kişi Öldü 2 Yaralı
-

12 yıl önce İtalya'da öldürülen Hüseyin Saral'ın oğlu Mert Saral (24), babasının öldürülmesiyle ilgisi olduğu öne sürülen uzaktan akrabası Mehmet Ali Büyüksarıoğlu (58) ile karşılaşınca silahını çekip ateş açtı.

Büyüksarıoğlu'nu  ağır şekilde yaralayan Saral, olaydan sonra polise teslim oldu. Olay sırasında 2 müşterinin de hafif şekilde yaralandığı ortaya çıktı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince,  Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Büyüksarıoğlu, yolda hayatını  kaybetti. Sağlık ekipleri, hafif yaralanan 2 kişiyi de bir özel hastaneye  götürdü. Olay yerine gelen polis ekibine teslim olan Mert Saral, gözaltına alındı.

SİLAHINI MASAYA KOYDU

Olaya şahitlik eden görgü tanığı, "Biz bir kafede oturuyorduk. Karşı restoranda silah sesleri duyduk. Vuran şahıs zannedersem oturdu. Sigarasını yaktı, suyunu içti, silahı masaya koydu. Polisin gelmesini bekledi. Vurulan kişiyi görmedik. Ambulanslar geldi, hastaneye kaldırıldılar" dedi.

YARALILAR TABURCU EDİLDİ

Silahlı kavgada kırılan camlar nedeniyle hafif şekilde yaralanan iki kadın ambulans ile Özel Madistate hastanesine götürüldü. Burada tedavi edilen S.F. ve B.B. taburcu edildi. Ambulansta hayatını kaybeden Mehmet Ali Büyüksarıalioğlu'nun cesedi ise Ümraniye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

İTALYA'DA ÖLDÜRÜLEN HÜSEYİN SARAL'IN OĞLU

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ali Büyüksarıoğlu'nun, Hüseyin Saral'ın İtalya'daki yerini Sedat Şahin'e bildirerek, Saral'ın öldürülmesinde Şahin'e yardım ettiği gerekçesiyle geçmişte yargılandığı, gözaltına alınan saldırgan Mert Saral'ın ise 2005 yılında İtalya'da öldürülen Hüseyin Saral'ın oğlu olduğu ortaya çıktı.

2005'TEKİ SALDIRIDA ÖLDÜRÜLDÜ

Sarallar Grubunun önemli isimlerinden Hüseyin Saral, İtalya’nın başkenti Roma’da 31 Ocak 2005’te düzenlenen saldırıda çapraz ateşe tutulmuştu.



DİKKAT ÇEKEN DETAY

Mert Saral'ın saldırıyı babasının öldürüldüğü 31.01.2005 tarihinden tam 12 yıl sonra 30.01.2017 tarihinde gerçekleştirmesi dikkat çekti.

DEMET AKALIN DA ORADAYDI

Yaralananlar arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın da vardı. Restoranda yemek yiyen Akalın , 'Korkunçtu kargaşada elimi incittim ama çok kişiye kırılan camlar girdi' diye tweet attı.



milliyet

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti