7 Ağustos Cuma günü düzenlenecek olan "Karabüklüler Günü" etkinlikleri kapsamındaki konser, Karabük Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek. Burada Hakan Peker ve son dönemin popüler isimlerinden Sefo sahne alacak. Ücretsiz olarak sunulacak bu etkinlik, Karabüklüler Günü'ndeki coşku ile dolu bir akşamın yaşanmasına olanak tanıyacak.
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinliğin tanıtımında tüm vatandaşları kutlamalara davet etti. Çetinkaya, "Karabüklüler Günü, şehrimizin birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren önemli bir simge. Bu etkinlikle hemşehrilerimizin bir araya gelerek şehrimizin güzelliklerini paylaşmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Çetinkaya, Hakan Peker ve Sefo'nun sahne alacağı konserle bu önemli günü taçlandıracaklarını belirtti. Ayrıca, çevre illerden gelecek misafirlerin de etkinliğe katılmalarını beklediklerini ifade etti.
Karabük’ün kültürel etkinliklerle gelişimini desteklemeye devam ettiklerini vurgulayan Çetinkaya, tüm Karabüklüleri ve komşu illerden gelen misafirleri Karabük Millet Bahçesi’ne davet etti. Bu etkinlik, şehrin dinamik yapısını ve sosyal bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.