Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam ediyor. Halk Süt, Halk Ekmek, Halk Market ve Halk Et projelerini hayata geçiren belediye, son olarak Halk Et Mağazasının 2. şubesini Sevindik Mahallesi'nde hizmete açtı. Açılış töreni, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım ile Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, “2019'dan beri sosyal projelerle halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Merkezefendi'de gerçekleştirdiğimiz projelerle hemşehrilerimizin yüzünün gülmesini istiyoruz. Halk Et Mağazamızın 2. şubesinin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım ise, “Şeniz Doğan, Türkiye’deki ilçe belediye başkanları arasında en başarılı olanlardan. Halk Et Mağazasının açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, “Başkanımız halkın temel ihtiyaçlarını en sağlıklı şekilde karşılamak için çaba gösteriyor. Ekonomik sıkıntıları biliyoruz ve çözüm bulmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Sevindik Mahalle Muhtarı Bülent Koçyiğit, “Halk Et Mağazamız mahallemize hayırlı olsun. Başkanımız Şeniz Doğan’a projeleri için teşekkür ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.
Açılışın ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar, Halk Et Mağazasının kurdelesini keserek alışveriş yapma fırsatını yakaladılar. Açılış etkinliği, birçok vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.