Düzce Beyköy beldesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi esnasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın anne ve babası adına yaptırılan "Hanife-Ramazan Baysan Çok Amaçlı Salonu" açıldı. Okulda düzenlenen törene, şehidin annesi Hanife ve babası Ramazan Baysan ile birlikte protokol üyeleri katıldı. Törene gelenler, öğrencilerin oluşturduğu Türk bayraklı koridordan geçerek salona ulaştı.
Açılışta konuşan Düzce Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, bu anlamlı açılışta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirtti. Cinbir, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer urunda ölen varsa vatandır. Burada çok farklı hatıraları canlandırıyoruz. Hain FETÖ’nün giriştiği darbe girişimi gecesi şehit olan Emniyet Müdürümüz Ufuk Baysan’ın muhterem annesi ve babası ile onları bu vatana kazandıran değerler..." ifadelerini kullandı.
Vali Yardımcısı Cinbir, konuşmasında ayrıca, "İki değerin arasında bulunmak ayrıca bir onurdur. Analar yiğitler doğuruyor. ’Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ diyor. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne göz diken, istiklalimize, istikbalimize kasteden hain terör örgütleri ile mücadele ederken can vermiş aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz." dedi.
Törende yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek salonun açılışı gerçekleştirildi. Kendi adlarını taşıyan salonu gezen Hanife ve Ramazan Baysan çifti, duygusal anlar yaşadı. Programda ayrıca, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, daire amirleri, veliler ve çok sayıda davetli de yer aldı.
