Düzce Belediyesi bünyesindeki Kusursuz Kafe'de düzenlenen şenlikte, siyah-beyaz renklere gönül veren aileler çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte, katılan çocuklara başarı belgesi takdim edildi ve Beşiktaş'ın yeni sezonda şampiyon olması dileğiyle siyah ve beyaz balonlar gökyüzüne bırakıldı.
Program boyunca Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, çocuklar için çeşitli spor aktiviteleri düzenleyerek onların eğlenceli zaman geçirmesini sağladı. Çocuklar, etkinlikte hem spor yapmanın hem de eğlenmenin tadını çıkardı.
1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Kubilay, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlamalarının mutluluğunu paylaştıklarını belirtti. Kubilay, "Beşiktaş ailemizi ve çocuklarımızı bir araya getirerek karne şenliği ve aile buluşması düzenledik. Bu organizasyon bizim için oldukça anlamlıydı. Çocuklarımızın başarılı karnelerini kutlarken, en büyük dileğimiz Beşiktaş’ımızın yeni sezonda şampiyon olmasıydı. Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Ayrıca 14 Temmuz'da düzenleyeceğimiz büyük tanıtımın duyurusunu yaptık. Beşiktaş ailesi olarak Düzce'de güzel çalışmalara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Etkinlik, çocukların ve ailelerin birlikte geçirdiği keyifli anlarla sona erdi ve renkli görüntülere sahne oldu.