Edirne'nin Lalapaşa ilçesine bağlı Küçünlü köyü yakınlarında jandarma ekipleri, Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü B.N'nin zimmetine para geçirdiği iddiasıyla çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, B.N'nin Enez Kaymakamlığı'na zimmetli bir araçla Lalapaşa ilçesine gittiği tespit edildi.
Lalapaşa Jandarma Komutanlığı ve Edirne Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen operasyonla, B.N'nin aracı Küçünlü köyü yakınlarında durduruldu. Jandarma ekipleri, B.N'yi gözaltına alarak ifadelerini almak üzere karakola götürdü.
Yapılan işlemlerin ardından B.N, Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan B.N, zimmet suçlamasından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam etmektedir.
