Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Başkanlığındaki Heyet, Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı, Kuruluşunun 178’inci Yıl Dönümünde Atamızın Huzurunda

10 Nisan 2023 Pazartesi, 18:30
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Başkanlığındaki Heyet, Anıtkabir’i Ziyaret Etti
-

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü nedeni ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş başkanlığındaki heyet, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Adem Çakıcı, Ahmet Şengün, Resul Holoğlu ile Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel, Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat Çelik, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı İbrahim Hakkı Seydioğulları, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, İstihbarat Başkanı Akın Sabit Zaimoğlu, Personel Başkanı Ogün Vural, Trafik Başkanı Muhittin Ayhan, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak, Daire Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile şube müdürleri eşlik etti.

Heyetin Aslanlı Yolda yürüyüşüyle başlayan tören, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın mozoleye çelenk sunması ve saygı duruşuyla devam etti. Ardından beraberindeki heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Aktaş, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

Aktaş, deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk,
178 yılın sorumluluğunu üzerinde gururla taşıyan Emniyet Teşkilatımız, vatan ve bayrak aşkı ve aziz milletine duyduğu sadakatle, Cumhuriyetimizin 100. yılında da “güven ve huzurun” teminatı olmaya devam etmekte ve yeni hedeflere kararlılıkla yürümektedir.
Her an ve her koşulda daima milletinin yanında olan Teşkilatımız, birliğimize, dirliğimize ve milletimize tehdit oluşturan tüm kirli yapıların kökünü kazımayı nihai hedef olarak görmektedir.
Emniyet Teşkilatımız, terör, uyuşturucu ve organize suç örgütleri ile mücadele başta olmak üzere her türlü suç ve suçluyla mücadelede her geçen gün daha başarılı sonuçlar almakta ve aramıza katılan her bir meslektaşımızla birlikte milletimizin bize duyduğu güven ve sevgiye mazhar olmanın mesuliyetini taşımaktadır.
Devletimizin şefkatli ve merhametli elini ihtiyaç duyduğu her an ve şartta aziz milletimize uzatmak bizim en temel vazifemizdir.
Hiç şüphesiz ki, Türk polisinin saygınlığını arttırmak, Teşkilatımızın uluslararası prestijini daha da güçlendirmek için yaptığımız her çalışma, 85 milyonun gurur hanesine yazılmaktadır.
Hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı ve insan haklarına saygılı bir anlayışla görevini yapan Türk Polis Teşkilatımızın 178. yılına erişmesinin gururunu da yine aziz milletimizle birlikte yaşıyor, Teşkilatımızın kıymetli neferleriyle birlikte manevi huzurunuzda bulunmaktan büyük bir onur duyuyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.
Ruhunuz şad olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”