En Gözde Tatil Lokasyonlarından Kalkan Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir mahalle olan Kalkan son yıllarda popülerliğini yükselten tatil beldeleri arasında yer alıyor.

06 Ekim 2021 Çarşamba, 16:05
En Gözde Tatil Lokasyonlarından Kalkan Hakkında Bilmeniz Gerekenler
-

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı bir mahalle olan Kalkan son yıllarda popülerliğini yükselten tatil beldeleri arasında yer alıyor. Bunun nedeni ise Akdeniz’in doğasına yakın, tertemiz plajları ve koyları olan, doğal güzellikleri ve kültürel değerleri bulunan bir belde olması. Mahalle tüm bu özelliklerine karşın sakin bir tatil yapılabilecek nitelikte ve tatilde huzur arayanları kendisine çekmeye devam ediyor. Beldede birbirinden ilginç mağaraları görebilir, mavi bayraklı plajlarda deniz keyfi yapabilir ve doğa içinde huzurlu yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Tarihe merakınız varsa antik kentleri ziyaret edebilir ve zamanda yolculuk yapabilirsiniz. Kalkan aynı zamanda Akdeniz yemek kültürünün de en iyi ev sahiplerinden biri. Beldede Akdeniz konseptli bir çok mekan bulunuyor. Bu mekanlarda Akdeniz lezzetlerini tadabilir, taze deniz mahsüllerinin keyfini çıkarabilir ve yorgunluk kahvenizi birbirinden sevimli kafelerde içebilirsiniz.

Kalkan'a Neden Gidilmeli?
Akdeniz bölgesinin tatil severler tarafından sıkça tercih edilmesinin nedeni muhteşem doğası ve ılık denizi. Bu özelliğe sahip olan beldeler yıllardır popülerliklerini koruyor. Ancak bazı tatilciler hem Akdeniz’in güzelliklerini görmek istiyor hem de tatillerini huzurlu bir ortamda yapmak istiyor. Eğer bu, kulağa sizmişsiniz gibi geliyorsa tatilinizi Kalkan otelleri dikkatinizi hak ediyor. Kaş’a bağlı bir mahalle olan kalkan Akdeniz’in büyüsünü sakin ve huzurlu bir ortamla birleştiriyor. Kalkan otelleri de hem daha az kişinin arasında olacağınız butik oteller hem de lüksü yaşayabileceğiniz beş yıldızlı otelleri içeriyor. Doğayla iç içe olan Kalkan çevresinde bulunan Xanthos, Letoon Patara ve Pirha gibi antik kentler sayesinde günlük gezi yapmaya da uygun bir destinasyon. Akdeniz’in karstik mağaralarını sevenler ise Kalkan’da Mavi Mağara, Güvercinlik Deniz Mağarası ve İnbaş Mağarası gibi orijinal mağaraları görebilir.

Kalkan'da Konaklama
Kalkanda rahat ve sakin bir konaklama yapmakla birlikte istediğiniz hizmet yelpazesine de rahatça erişebilirsiniz. Sıcak ve samimi ortama sahip butik oteller ve pansiyonlar kadar Kalkan beş yıldızlı oteller de beldenin göze çarpan konaklama seçenekler arasında. Bu noktada belirleyici olan sizin ihtiyaçlarınız, bütçeniz ve beklentileriniz. Neredekal.com’da kalkan otelleri arasında arama yaparak size uygun tesisleri listeleyebilir ve tesisleri inceleyebilirsiniz. Erken rezervasyon fırsatlarını takip ederek hayalinizdeki tesise çok daha uygun fiyatlarla ulaşabilir ve sevdiklerinizle muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Otel seçiminde detaylara ve hizmetlere dikkat etmeniz tatilinizi çok daha keyifli bir şekilde yapmanızı sağlar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”