Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz"

Eğitimci kimliği taşımamasına rağmen yaptığı yatırımlar ile eğitimin önemini benimsediğini kanıtlayan Tollu, topluma sunduğu hizmetlerden dolayı öğretmenlerin ve ailelerin övgüsünü kazandı.

05 Mart 2019 Salı, 09:26
G: 05.03.2019 - 09:29
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz"
-

Gençlerin ve çocukların sadece kendilerine değil, şanlı bir tarihe sahip bu millete karşı da sorumlu olduğunun bilinciyle hareket eden Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, beraberindeki heyetle birlikte Erdemli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Kar Şenliği, Ayaş Antik Tiyatro Festivali, Film Festivali, Kariyer Günleri, Kitap Şenliği, Uçurtma Şenliği gibi projeler ile gündeme gelen ve aile mefhumuna da kıymet vererek, Çocuk Danışma Merkezi ile 7/24 topluma hizmet sunan Cumhur İttifakının Erdemli Adayı Tollu, sınavlara hazırlanan gençler için oluşturulan Eğitime Destek Kursları ile de her ailenin bütçesine katkı sunmaya devam ediyor.
Özellikle eğitimde fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak adına, ücretsiz olarak hizmet veren Eğitime Destek Kurslarının yakaladığı başarı, birçok öğrencinin nitelikli liselere ve üniversitelere yerleşmesini sağladı. Ziyaret kapsamında okul yöneticileri Muhammed Sopalı ve Ramazan Koz ile bir araya gelen Tollu, Kurs Merkezleri projesi ile tebrik almaya devam etti. Ülkedeki gençlerin eğitimini gerçekleştirerek, kalkınmayı sağlayan ve Türkiye’yi Dünya sıralamasında önemli bir noktaya getiren öğretmenlere teşekkür dileklerini ileten Aday Tollu,“ Sizler toplumun gözü kulağısınız. Bu yüzden huzurlarınıza geldik. Bizim göremediğimiz eksikliklerimizi ya da üretemediğimiz fikirleri, siz eğitimcilerimizin desteği ile hayata geçirmek istiyoruz. 2014 yılında çıkan yasa ile hizmet alanımız 62,5 kat büyüdü ve Erdemlimizin geçmişinde çözülememiş problemleri birikmişti. Buna rağmen bizler durmadık ve çalıştık. Çok şükür ki alt yapı meselelerimizi büyük oranda çözdük bunu yaparken de kültürel alanları unutmadık. Ancak şu andan sonra daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçte de fikri anlamda sizlerden destek bekliyoruz.”dedi.
''Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz''
''Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz''
''Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz''
''Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz''
''Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz''
''Toplumun Gözü Kulağı, Öğretmenlerimiz''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı