Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Erdemli ’de Tarih Yazacağız

Cumhur İttifakı, TOKİ sakinleri ile bir araya geldi. Buluşmaya İttifakın Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, meclis üyeleri ve adayları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

17 Mart 2019 Pazar, 08:08
Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Erdemli ’de Tarih Yazacağız
-


Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, yerel seçimlere 30 büyükşehirde ve 21 ilde birlikte girme kararının ardından başlayan Mahalli İdareler Seçim süreci kapsamında, TOKİ sakinleri ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, sevgi seli ile karşılandı.
MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin,“31 Mart seçimleri sadece bir Belediye Başkanlığı seçiminden ibaret değildir. 31 Mart seçimi vatan için millet için bayrak için ezanlarımızın susmaması için yapılan bir seçim olacaktır. Cumhur İttifakı, şer odaklarına karşı bu ülkenin sigortası, çimentosudur. Bizler hep birlikte, Torosları 15 yıllık hizmetleri ile cazibe merkezi haline getiren Hamit Tuna ve Erdemlimizi nakış nakış dokuyan, Dünya’ya tanıtan Mükerrem Tollu Başkanımızla bu seçimlere gireceğiz”ifadelerini vurgularken AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’nun yanında olduklarının altını çizerek,“Biz yaslanmışız sırt sırta, biz yedi düvele karşı Sakarya’da, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kurtuluş Savaşı’nda; birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde Türkü’yle Kürdü’yle Çerkezi’yle Laz’ıyla bir araya gelmiş, tek vücut olmuş atalarımızın evlatlarıyız. 31 Mart’taki seçimler, bir yerel seçimden ibaret değildir. Birliğimizin, beraberliğimizin ve geleceğimizin kader seçimidir. Bizim derdimiz koltuk değil, bizim derdimiz makam değil, bizim derdimiz vatan ve bu millete hizmet etmektir. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz Pazar Mersin’de Hamit Tuna Başkanımızın Erdemli’de Mükerrem Tollu Başkanımızın elini kaldırdı, bizim ortak adayımız AK Parti ve MHP olarak tüm teşkilatlarımızla birlikte Mükerrem Tollu Başkanımızdır. Durmak yok, hizmete devam”ifadelerine yer verdi.
Vatandaşın yoğun ilgisi sonucu miting havasında geçen buluşmada, açıklama yapan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu,“Bugün düne göre çok daha güçlüyüz, çok daha kudretliyiz. Cumhur İttifakı kapsamında Devletin imkânlarını, Hamit Tuna Başkanımızla Büyükşehir’in imkânlarını Erdemlimize oluk oluk akıtacağız, Erdemli’de tarih yazacağız. Her zaman dediğimiz gibi dün hizmetlerimizden nasıl ki tüm vatandaşlarımız eşit bir şekilde yararlanıyorsa, yarın da aynısı olacak. Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e aynı memleketin çocuklarıyız. Birlik ve beraberlik içinde bu güzel kente, bu güzel ülkeye daha fazla hizmet edecek, acımız ve sevincimizde yine birlikte olacağız. Kim ki bu ülkede insanları kategorize etmeye çalışırsa, en büyük hainliği yapar. Erdemli’de sevgiden yana, Erdemli’de saygıdan yana, Erdemli’de dayanışmadan yana, Erdemli’de birlikten yana olan duruşumuzu asla bozmayacağız. Her insanın hizmetkârıyız, her insanın hizmetkârı olmaya da devam edeceğiz. ”şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”