Erdemli Kızkalesi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Müjde Yağmuru

Kızkalesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında mahalle sakinleri ile buluşan Cumhur İttifakının temsilcileri, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılandı.

24 Mart 2019 Pazar, 20:45
Erdemli Kızkalesi Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında Müjde Yağmuru
-

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, MHP ve AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile teşkilatları Kızkalesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, yerel seçimlere birlikte girme kararı kapsamında, Erdemli’de ortak aday gösterilen Mükerrem Tollu, açılışı; MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP ve AK Parti İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdi. Açılışta konuşma yapan Milletvekili Olcay Kılavuz,“Belediyecilik gönül işidir, yürek işidir, halka hizmeti Cenabı Hakka hizmet olarak algılama işidir. Biz, milletimiz mutluysa mutluyuz. Bu seçimleri Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, ülkemizin beka seçimi olarak adlandırmaktadır. Beka olmadan ne vatan olur, ne devlet olur, ne millet olur, ne belediye olur. Gün ayrılık günü değildir, gün birlik günüdür. Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta ise hüsran vardır. Canımızdan vazgeçeriz ama tek bir vatandaşımızdan vazgeçmeyiz, vazgeçmeyeceğiz”ifadelerinin altını çizdi.
Kızkalesi sakinlerine gerçekleştirdiği sürpriz ziyaret ile açılışa katılan Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Tuna yaptığı konuşmada,“Turizm odaklı yerlerde görüntü, şekil çok önemlidir. Bu yüzden Kızkalesi’nde ilk işimiz planlama olacak. Alt yapı hatları konusunda da ciddi çalışmalarımız olacak, 31 Mart’ta verin yetkiyi, Kızkalesi’ni turizm cenneti yapalım inşallah. Futbol sahası yaparak ve takımları buraya getirerek 12 ay burayı açık tutacağız. Ayrıca burada bir üniversite kurulması şart. İşte tüm bunları yerine getirmek için 31 Mart’ta Erdemli’de Mükerrem Tollu’ya Büyükşehir’de Hamit Tuna’ya yetki vermek gerekiyor. Herkesi kucaklayacağız, yeter ki bizi millet yapan değerlere kastetmesin. Birleşerek güçleneceğiz ve hep birlikte bu kenti büyüteceğiz. Bu kentle ilgili özlemlerimiz var, hayallerimiz var. Yaşayan ve yaşatan bir Mersin olacağız”ifadeleri ile müjde verdi.
İlçe sakinlerinin gönlüne girmeyi başararak adeta sevgi seli ile karşılanan Cumhur İttifakı Adayı Tollu ise yaptığı değerlendirmede,“ Biz sadece ve sadece Cenabı Hakkın önünde birde sadece ve sadece hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum, siz saygı değer gönüldaşlarımızın önünde eğiliriz. Tek amacımız bu aziz millete hizmet etmek. Size olan hizmet borcumuzu ödeyeceğiz. Biz belediyeciliği sizlerin duasını almak ve Cenabı Hakkın rızasını kazanmak İçin yapıyoruz. Bunu yaparken de ayrıştırmıyoruz. Doğulusu da bizim, Batılısı da bizim, Kuzeylisi de bizim, Güneylisi de bizim çünkü Cenabı Hakkın yarattığı en değerli varlığın hizmetkârıyız. İnsanları ayrıştırırsanız bu memlekete ihanet edersiniz. Destek sizden, takdir Cenabı Allah’tan”ifadelerini kaydetti.
Açılışa katılan Kızkalesi sakinleri, Tollu’nun hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi