Erdemli’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri, Erdemli İlçesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarını devam ettiriyor.

16 Aralık 2019 Pazartesi, 12:42
Erdemli’de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri, Erdemli İlçesi’nde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile vatandaşlardan takdir topluyor. Merkez ve Akdeniz Mahallesi’nde MESKİ ekipleri altyapı çalışmalarını tamamlarken, Büyükşehir’in Yol Yapım, Bakım ve Onarım ekipleri asfaltlama ile üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ekiplerden hizmet seferberliği

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in her köşesinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Erdemli İlçesi’nde merkez ve Akdeniz Mahalleleri’nde MESKİ ekipleri, yağmursuyu hattı döşeyerek, altyapı çalışmalarını tamamlarken, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

MESKİ’nin Erdemli merkezinde gerçekleştirdiği altyapı ve abone bağlantıları çalışmalarının ardından Güzeloluk, Atatürk, Serinler ve Yavuz Sultan Selim Caddelerinde ve 2006 ve 2008 sokaklara asfalt dökülürken, bozulan yollarda yama çalışmaları yapıldı. Ekipler, 1955 metre uzunluğundaki alanda 3 bin 215 ton asfalt malzemesi kullanılarak, vatandaşlar için ulaşımı konforlu hale getirdi.

Vatandaşlar hizmetlerden memnun

Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin iki koldan yürüttüğü çalışmalar vatandaşlardan tam not aldı. Güzeloluk Caddesi üzerinde 35 yıldır işyeri bulunan esnaf Mehmet Kamış, caddede uzun zamandan bu yana yol yapım ve bakım çalışmaları yapıldığını ifade ederek, ilk defa kullanılan asfalt kalınlığının bu seviyeye ulaştığına ve güzel bir yol yapıldığına dikkat çekti. Kış ayları gelmeden vatandaşların yol ihtiyaçlarına cevap verildiğine dikkat çeken Kamış, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.
Koyuncu Mahallesi sakinlerinden Feyyaz Şekeroğlu, kış aylarında yağışların başlaması ile birlikte yolda su birikintisi olmasından dolayı sıkıntı çektiklerini ifade ederken, yapılan asfaltlama çalışmalarından sonra yağışlarda yaşayacakları olumsuzlukların da ortadan kalkacağını belirtti.
Erdemli esnaflarından Erdem Kamış ise uzun yıllardır süren ve kronikleşen yol sorunlarının işlerinin sekteye uğramasına neden olduğunu dile getirirken, yeni yapılan çalışmalar ile birlikte yolların uzun zaman sağlıklı bir şekilde kullanılacağını söyledi.
Ekiplerin kırsal mahallelerin yol sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları sürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı