Erdemli'de Öğrencilere Ücretsiz Eğitim

Erdemli Belediyesi eğitime destek projesi kapsamında başlattığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Liselere ve Üniversiteye hazırlık eğitim desteği kurs merkeziyle ücretsiz olarak öğrencilere eğitim desteği sağlayan Erdemli Belediyesi, son olarak öğrencilere ücretsiz interaktif (internet üzerinden) eğitim imkânı sundu.

14 Kasım 2017 Salı, 11:38
G: 14.11.2017 - 11:54
Erdemli'de Öğrencilere Ücretsiz Eğitim
-

Özellikle de 2009 yılından bu yana eğitimin her alanında önemli yatırımlar yapan Erdemli Belediyesi, üniversite ve lise yerleştirme sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz interaktif eğitim desteği sunmaya başladı. Öğrencilerin, özellikle de maddi olanakları yetersiz ailelerin çocuklarına yönelik olarak bu yıl içerisinde başlatılan eğitim desteği çerçevesinde, Erdemli Belediyesi ilk olarak sürekli eğitim kurs destek hizmeti vermeye başladı. Sınavla belirlenen öğretmen ve öğrencilere belediyenin kurs merkezlerinde verilen sınava hazırlık derslerine giden öğrencileri önceki Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ziyaret etti. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden ve tavsiyelerde bulunan Başkan Tollu, belediyenin eğitim desteği olarak, öğrencilere internet üzerinden ücretsiz ders görme imkânı tanıyan interaktif eğitim kartlarını dağıttı.
TOLLU’DAN ÖĞRENCİLERE: “TEK BİR ŞEY İSTİYORUZ; ÇOK ÇALIŞMANIZ”
Öğrencilerin bu ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Tollu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, Erdemli Belediyesi olarak her türlü eğitim imkânını ücretsiz sağladıklarını ve kendilerinden tek bir şey istediklerini onun da çokça çalışmak olduğunu söyledi. Öğrencilere çok çalışıp, mutlaka başarılı olmaları gerektiğine sıkça vurgu yapan Tollu, “sizler bu güzel ülkenin geleceğisiniz. Bu geleceğe bizlerin sahip çıkması, sizleri yetiştirmesi gerekiyor. Bu anlamda bizler, Erdemli Belediyesi olarak sizlere her türlü olanağı sağlıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği anlayışı çerçevesinde sizlere ücretsiz eğitim desteği sağlıyoruz. Şimdi de yine ücretsiz olarak internet üzerinde dersler görebileceğiniz, interaktif eğitim modülünü de sizlere armağan ediyoruz. Her türlü, derdinizde, sıkıntınızda bizler sizin yanınızdayız. Devlet milleti için vardır. Sizlerin bu ülkeye, dünya insanlığına faydalı bireyler olarak yetişmenizi çok arzu ediyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bizim bundan başka çaremiz yoktur. Sizler de üzerinize düşen tek bir şey var. Onu yapacaksınız. Size her türlü eğitim fırsatını ücretsiz olarak sunuyoruz. Sizler de çok çalışacaksınız. İnanın ne sizin ne bizim ne de bu ülkenin başka çaresi yok. Sizlere olan inancımız tamdır” dedi.
İNTERNET ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ EĞİTİM ALACAKLAR
Tüm sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Tollu, daha sonra öğrencilere, üzerlerinde şifreleri yazılı olan ücretsiz interaktif eğitim modülüne giriş kartlarını armağan etti. Burada yapılan açıklamada, kartların üzerinde her öğrenciye ayrı ayrı olacak şekilde şifrelerin yazıldığı, her öğrencinin kendi şifresi ile internet sitesine giriş yaparak, ücretsiz olarak ders almaya başlayabileceği anlatıldı. İnteraktif eğitim kartlarının sadece belediye eğitim merkezine giden öğrencilerle değil, Erdemli ilçe genelinde orta ve lise son sınıf öğrencilerinin tamamına dağıtıldığı bildirildi. Bununla ilgili olarak Belediye Başkanı Tollu, okulları ve Belediye Kültür Merkezi Kütüphanelerinde bulunan öğrencileri de ziyaret ederek kartlarını armağan etti.
 
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim
Ücretsiz Eğitim

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi