Erdemli'de, Toplumun Kanayan Yarasına Deva Olan Anlayış

7-14 yaş aralığındaki çocuklara trafik eğitimi verilmesi amacıyla, 2000 metrekare alan üzerinde özel donanımlı 5 araçlık Eğitim Parkuru inşaatı tamamlandı.

11 Mart 2019 Pazartesi, 10:59
Erdemli'de, Toplumun Kanayan Yarasına Deva Olan Anlayış
-

7-14 yaş aralığındaki çocuklara trafik eğitimi verilmesi amacıyla, 2000 metrekare alan üzerinde özel donanımlı 5 araçlık Eğitim Parkuru inşaatını tamamlayarak, çocukların hizmetine sunan Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sunarak, ailelerin teveccühünü kazandı. Trafik eğitimi alan çocuklarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu, küçük şoförlerle eğlenceli dakikalar geçirdi. Buradan, Erdemli’ye kazandırılan yeni işletmelerden biri olan Sahil Balık Restoranına geçerek açılışını gerçekleştiren Tollu, ilçeye yaptıkları yatırımdan dolayı, Durma ailesine teşekkür dileklerini iletti. Daha sonra MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ile Ali ve Muhammet kardeşlerin doğum günü kutlamasına katılan Belediye Başkan Adayı Tollu, özel çocuklara verdiği değer ve oluşturduğu sosyal yaşam alanları ile ilçede takdir toplamaya devam ediyor.
Ülkede yaşanan kazaların önüne geçebilmek için verilen eğitimlerin, küçük yaşlarda başlaması gerektiğinin altını çizen Tollu, alana yerleştirilen dinlenme noktaları ile de eğitimler esnasında ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebilmeleri için olanak sağlandığını vurguladı. Cumhur İttifakının Erdemli Adayı Mükerrem Tollu, trafik düzeninin ancak ve ancak kurallara uyan bireylerin yetişmesi ile mümkün olabileceğini kaydederek, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı,“Biz toplumun en büyük yarası olan, trafik kazalarının önlenmesi adına vatandaşlarımızın araçlarını bilinçli bir şekilde kullanması için çocuklarımızı bu yaşta trafikle buluşturup, eğitime tabi tutuyoruz. Hem mal kaybına hem de can kaybına neden olan kazaların, çok ciddi bir tahribata yol açtığı muhakkak. Biz de trafik kazalarını azaltmak adına, çocuklarımızı küçük yaşlarda eğitime tabi tutuyoruz. İnşallah çocuklarımızın bilinçli bir şekilde yetişmesi sayesinde, kazalar azalacak”
Bilinçli nesiller bilinçli toplumlara kapı açar, fikri ile yeni nesillere yönelik projeler geliştirmeye devam eden Tollu, Ali ve Muhammet kardeşleri ziyaret ederek, doğum günü kutlamasına katıldı. Koyu Galatasaray taraftarı olan kardeşlere takımın eşofmanını hediye eden Tollu, gösterdiği duyarlılıktan dolayı bir kez daha kalpleri fethetti. En büyük hayalleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek olan kardeşlerin bu dileği, kutlamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resminin basılı olduğu pasta ile yapılmasıyla, bir nebze de olsa gerçekleştirilmiş oldu.
Erdemli'de, Toplumun Kanayan Yarasına Deva Olan Anlayış
Erdemli'de, Toplumun Kanayan Yarasına Deva Olan Anlayış
Erdemli'de, Toplumun Kanayan Yarasına Deva Olan Anlayış

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”