Erdemli’de Vizyoner Belediyecilik Tescilini Aldı

Kaynakları en ekonomik ve verimli şekilde kullanarak, en kısa zamanda hizmete dönüştürmeyi ilke edinen Erdemli Belediyesi, kalkınma yolunda hızla ilerlerken, kurumsallaşmayı da ön planda tutarak, kaliteli hizmet verebilen bir kurum kimliğine ISO 9001 belgesini de ekledi.

16 Haziran 2020 Salı, 18:37
Erdemli’de Vizyoner Belediyecilik Tescilini Aldı
-

Nitelikli hizmet vermeyi daima ön planda tutan Erdemli Belediyesinin 2019 yılı başlarından itibaren hizmet kalitesini belgelendirmek amacıyla başlattığı çalışmalar, 2020 yılı Mart ayında sonuçlandı.
Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) tarafından akredite edilmiş kuruluşlarca sürdürülen eğitim ve denetim çalışmalarında, pandemi sürecine girilmesi nedeniyle bir süre geciken belge teslimi bugün yapıldı. ISO 9001 Hizmet Sektörü Kalite Belgesi, medya mensupları huzurunda düzenlenen teslim töreninde, FSM Belgelendirme şirketi yetkilisi Baş Denetçi İsmail Yılmaztekin tarafından, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teslim edildi. Daha sonra ISO 9001 flaması Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, idareciler ve basın mensupları ile birlikte göklere çekildi.
Törenden sonra açıklamada bulunan Başkan Mükerrem Tollu, “ Belediyelerin daha kaliteli hizmet üretmesinin yolu, kurumlarda aidiyet duygusunu pekiştirmekten geçer. Kurumsallığı tamamlayan kurum ya da kuruluşlarda, bildiğiniz gibi bireye dayalı anlayış olmaz, kurumun başarısı ön planda olur. Biz de Erdemli Belediyesinin daha nitelikli hizmet sunması adına, bir dizi faaliyetler yürütmekteyiz. Bu faaliyetlerimizi de kabul görmüş bir takım kuruluşlarla taçlandırmanın gayreti içerisindeyiz. ISO 9001 belgesi almış olmamız, Erdemli Belediyesinin kurumsal bir mantalite ile yönetildiğinin en güzel ispatı. Ben bu konuda Belediyemizde çalışan tüm arkadaşlarıma, Belediye Meclis Üyelerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Erdemli Belediyesi, klasik Belediyecilik anlayışından farklı bir anlayışa sahip. Bu yüzden ilçemizde kuracağımız kooperatif, e-ticaret sistemi, organize sanayi bölgesi ile birlikte, Erdemlimizi gelecekte daha yaşanabilir hale getireceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”