Erzincan Emniyet Müdürlüğü, şehit polis memuru Rahmi Sarıgül'ün şehadet yıl dönümü dolayısıyla annesi Fatma Sarıgül'ü ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre, ziyarette şehit polis memuru Rahmi Sarıgül, rahmet ve minnetle anıldı.
Emniyet personeli, şehit annesi Fatma Sarıgül ile bir süre sohbet etti. Ziyaret esnasında, ailenin durumu hakkında bilgi alarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler. Bu tür ziyaretlerin, ailelere moral vermek ve şehitlerin hatırasını yaşatmak amacıyla düzenlendiği belirtildi.
Açıklamada, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerin rahmetle anıldığı vurgulanırken, gazilere de şükran ve minnet duyguları iletildiği kaydedildi. Ziyaretin ardından yapılan dualar ile etkinlik sona erdi. Emniyet Müdürlüğü, benzer ziyaretlerin devam edeceğini de ifade etti.