Erzincan Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar programı, Ramazan ayının coşkusunu paylaşmak amacıyla gerçekleştirildi. Programa katılan gazeteciler, bu özel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Etkinliğe, İletişim Bölge Müdürü Metehan Akkaya, İHA Bölge Müdürü Ahmet Akbuğa ve basın camiasından isimler olan Mehmet Buyruk, Ahmet Tanoğlu ve Hüseyin Aslan da katıldı.
EGC Başkanı Zeki Demirbaş, programda yaptığı konuşmada, iftar organizasyonuna ev sahipliği yapan Bekir Aksun’a teşekkür etti. Demirbaş, Ramazan ayının ruhu içerisinde meslektaşlarıyla bir araya gelmenin kendisine büyük bir mutluluk verdiğini belirtti. Bu tür buluşmaların, basın camiasında mesleki dayanışmayı artırdığına dikkat çekti.
Etkinlik, samimi bir atmosferde gerçekleşti. Gazeteciler, iftar sonrası birbirleriyle sohbet ederek, iyi dileklerde bulundular. İftar programı, katılımcıların dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği bir ortamda sona erdi.
