Esenyurt'ta Sinir Krizi Geçiren Kadın, Otomobilin Üzerine Çıkarak Zıpladı

Esenyurt'ta sinir krizi geçiren bir kadın, yoldan geçen bir otomobilin üzerine çıkarak zıpladı. Olay, çevredekiler tarafından kaydedildi ve ardından kadın sakinleştirildi.

Esenyurt'ta Sinir Krizi Geçiren Kadın, Otomobilin Üzerine Çıkarak Zıpladı
Esenyurt'ta sinir krizi geçiren bir kadın, yoldan geçen bir otomobilin üzerine çıkarak zıpladı. Olay, çevredekiler tarafından kaydedildi ve ardından kadın sakinleştirildi.
Google News'te Abone Ol

Esenyurt ilçesinde dün saat 15.30 sularında meydana gelen olayda, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen bir kadın, sinir krizi geçirerek sokağa çıktı. Önce yoldan geçen araçların önünü kesen kadın, daha sonra bir otomobilin kaputuna yatarak, aracın üzerine çıkarak zıplamaya başladı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Görüntülerde, kadının otomobilin kaputuna yattığı ve ardından zıpladığı detaylı bir şekilde yer aldı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, kadını sakinleştirerek evine götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, kadına müdahale etmek için hızlı bir şekilde harekete geçti. Sağlık ekipleri, kadının evine giderek burada gerekli müdahaleleri gerçekleştirdi.

Olayla ilgili bilgi veren çevre sakini Onur Karakaya, "Kadının birisi arabanın üzerine çıktı. Dua ediyordu. Zar zor indirelim derken polis çağırdık. Sonrasında bir kadın gelip indirip binanın içerisine soktular, sağ olsunlar" ifadelerini kullandı. Olayın ardından, çevredeki sakinler durumu endişeyle izlerken, yaşanan anlar sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin