Olay, Eyüpsultan Topçular Mahallesi Şeyh Raşit Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, elektrik çalışmaları nedeniyle açılan kazı alanına saplanan hafriyat kamyonu, çamura gömüldü ve yanındaki çay ocağının duvarına zarar verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kamyonu vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkardı. Çalışmaların yapıldığı anlar ise havadan görüntülendi.
Esnafın Görüşleri
Olayın gerçekleştiği caddede dükkan işleten Adem Öztürk, sabah dükkanını açtığında devrilen kamyonu gördüğünü belirtti. Öztürk, "Burada devam eden çalışma var. Alttan zeminler geçiyor. Çay ocağının ufak bir hasarı var ama arkadaşlar, hasarı karşılayacaklarını söylediler. Sürücü dışarıdaydı, çekici bekliyorlardı." şeklinde konuştu. Olayla ilgili detaylar henüz netleşmezken, kamyonun kurtarma işlemi başarıyla tamamlandı.
Eyüpsultan'da Kamyon Kazası: Vinçle Kurtarıldı
Eyüpsultan'da sabah saatlerinde meydana gelen olayda, hafriyat kamyonu elektrik hattı çalışması için açılan kazı alanına düştü. Kamyon, vinç yardımıyla kurtarıldı.