Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen bir operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) mensup olan ve uzun süredir aranan bir şahıs yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, FETÖ'nün kadın yapılanmasında büyük bölge talebe mesulü olarak görev yapan H.S.'yi gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre, H.S. hakkında 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Yapılan işlemlerin ardından şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, FETÖ ile mücadele kapsamında önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
FETÖ ile Mücadele Devam Ediyor
FETÖ'ye yönelik operasyonlar, ülke genelinde aralıksız bir şekilde sürdürülmektedir. Emniyet güçleri, terör örgütünün yapılanmasını deşifre etmek ve üyelerini adalete teslim etmek amacıyla çalışmalarını hızlandırmıştır. Bu tür operasyonların, kamu güvenliği açısından büyük öneme sahip olduğu ifade edilmektedir.