Gümüşhane Torul'da Gerçekleşen Doğa Sporları Etkinliğinde 42 Sporcu Bir Araya Geldi

Gümüşhane Torul ilçesinde düzenlenen doğa sporları etkinliği, 42 sporcunun katılımıyla Altınpınar Limni Gölü’nde gerçekleştirildi. Sporcular, çam ormanları arasında stres atarak doğanın tadını çıkardı.

Gümüşhane Torul'da Gerçekleşen Doğa Sporları Etkinliğinde 42 Sporcu Bir Araya Geldi
Gümüşhane Torul ilçesinde düzenlenen doğa sporları etkinliği, 42 sporcunun katılımıyla Altınpınar Limni Gölü’nde gerçekleştirildi. Sporcular, çam ormanları arasında stres atarak doğanın tadını çıkardı.

Gümüşhane Dağcılık, Doğa Sporları, Gençlik ve Spor Kulübü (GÜDAK) tarafından geleneksel olarak düzenlenen bu kamp etkinliği, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlik, doğal güzellikleriyle öne çıkan Altınpınar Limni Gölü'nde yapıldı. Göl, el değmemiş doğası, yoğun ormanları ve otantik yaylaları ile görenleri büyüledi.

İl merkezi ve çevre ilçelerden gelen sporcular, gölün etrafında yürüyüş yaparak stres attı. İstanbul'dan Gümüşhane'ye dönen öğretmen Zehra Kala, kamp alanının temiz havasına ve sakinliğine dikkat çekti. "Havası çok güzel. Kalabalık bir ortam da değil. Tam olarak kamp standartlarına uygun ve sessiz bir yer," diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kala, gölün sunduğu görsel şölenin etkileyici olduğunu belirtti. "Gölün konumu çok güzel. Çadırdan gün doğumunu görme fırsatımız var," ifadelerini kullandı. Etkinliğe katılan Kelkit ilçesinden Hakan Alan, manzaranın tahmin ettiğinden çok daha güzel olduğunu söyledi. "Bu kadar doğal bir yer beklemiyordum. Doğa ve katılımcılar çok güzel," dedi.

Kamp organizasyonuna ilk kez katılan Kani Demir, internet üzerinden gördüğü fotoğraflar nedeniyle etkinliğe katılma kararı aldığını belirtti. "Gerçekten çok muazzam bir yer. Şehir hayatından uzaklaşıp doğada huzur bulmalılar," diyerek etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin