Gümüşhane Valiliği, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle geleneksel "Sünnet Şöleni"ni tarihi Süleymaniye Mahallesi Zeki Kadirbeyoğlu Konağı bahçesinde düzenledi. Etkinliğe Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Reşat Asrak ve il protokolü katıldı.
Etkinlikte sünnet kıyafetlerini giymiş çocuklar için özel bir şehir turu düzenlendi. Vali Cevdet Atay'ın makam aracı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına ait araçların yer aldığı konvoy ile birlikte çocuklar, keyifli anlar yaşadı.
Şölende sünnet olan çocuklara altın ve bisiklet hediye edilirken, katılımcılara yemek ikram edildi. Vali Cevdet Atay, etkinlikte çocukların mutluluğuna ortak olduklarını belirterek, "Evlatlarımızın sünnet merasimlerine katılarak sevinçlerini paylaşıyoruz. Rabbim vatana ve millete hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin" dedi.