Hizmet Kervanı Dağlı’da

Erdemli Belediyesi Dağlı Mahallesi’nde aşırı yağış nedeniyle yıkılan dere yatağı üzerindeki eski köprünün yenileme çalışmasını gerçekleştirerek yol geçişini güvenli hale getirdi.

06 Mart 2020 Cuma, 20:33
Hizmet Kervanı Dağlı’da
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yapılan hizmetlerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine teşekkürlerini ileten mahalle halkı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kent genelinde olduğu gibi kırsal alanlarda da sorunsuz bir ulaşım ağı oluşturmak için ekiplerini seferber eden Erdemli Belediyesi, Dağlı Mahallesi dere yatağı geçişine baks yerleştirerek ulaşımı güvenli hal getirdi ve yeni köprü yapımıyla da vatandaşların yüzünü güldürdü. Vatandaşın 7/24 hizmetine koşan Erdemli Belediyesi yorulmayan ve liyakatli kadrosu, dere yatağında bulunan geçişi sağlayan köprünün aşırı yağışlar ve heyelan sonucu hasar görmesiyle düğmeye bastı ve yeni baks yerleştirip hem yol geçişini güvenli hale getirdi hem de yeni köprü yapımını tamamlayarak ulaşım sıkıntısını kökten çözüme kavuşturdu. Köprünün yeni haliyle güvenli geçişin sağlandığını ifade eden mahalle halkı hizmetlerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine teşekkürlerini ileterek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İnsan Odaklı Hizmet Dağlı’da
İnsan odaklı hizmetleriyle vatandaşların takdirini kazanan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni köprünün Dağlı Mahallesi’ne hayırlı olmasını diledi. 30 Mart 2014 tarihinden itibaren Erdemli Belediyesi’nin görev alanının 62,5 kat artığından söz eden Tollu, ‘’vatandaş bizden hizmet talep ettiği sürece biz de hiçbir mazeret üretmeden Erdemlimizin tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla çok iyi diyalog kurduk. Herkes bu gönül köprüsünün ve hizmet kervanının sürmesini istiyor. Bizde görevde olduğumuz sürece azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz sizin sokaklarınızı altın ile kaplasak, zümrüt taşları ile caddelerinizi döşesek, hizmet ederken vatandaş ayrımı yaparsak, sizlerin arasında ki sevgi ve kardeşlik köprülerini yıkarsak, birlik ve beraberliğimize zarar verecek bir hamlemiz olursa, yaptığımız bu hizmetler anlamsız kalır ve bu ülkeye en büyük ihaneti biz yapmış oluruz’’ diye konuştu.

Başkanımızın Hizmetlerinden Memnunuz
Aşırı yağış ve heyelan sonucu köprülerinin hasar gördüğünü anlatan Dağlı Mahalle Muhtarı Ömer Keklik ise ulaşımda yaşadıkları ciddi sıkıntıların Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile son bulduğunu söyledi. Belediye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti paylaşan Muhtar Keklik, ‘’Göreve geldiği günden bu yana muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan başkanımız elinden geleni yapıyor. Mahallemiz adına isteklerimizi göz ardı etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Allah razı olsun. Şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti