Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Yeni Başsavcı ve Başsavcı Vekillerini Makamlarında Ziyaret Etti

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, ilçede göreve yeni başlayan adli yargı mensuplarına yönelik bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Yeni Başsavcı ve Başsavcı Vekillerini Makamlarında Ziyaret Etti
Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, ilçede göreve yeni başlayan adli yargı mensuplarına yönelik bir dizi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Gürkan Özkaynak’ı makamında ziyaret etti. Başsavcı Özkaynak’a yeni görevinde başarılar dileyen Akyüz, Tarsus’un huzur ve güvenliği için tüm kurumlarla olduğu gibi yargı camiasıyla da iş birliği ve uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Başsavcı Vekillerine de Başarı Dileklerini İletti

Cumhuriyet Başsavcısı Gürkan Özkaynak ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevlerine getirilen Mehmet Karanlık ve Mehmet Ali Sarıoğlu’nu da ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti. Başsavcı vekillerine hayırlı olsun dileklerini ileten Akyüz, yeni görev dönemlerinin Tarsus için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Başsavcı Gürkan Özkaynak, Başsavcı Vekilleri Mehmet Karanlık ve Mehmet Ali Sarıoğlu, nezaketinden ötürü Kaymakam Mehmet Ali Akyüz’e teşekkürlerini iletti. Ziyaretler, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: Mersin Haber

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin