Hi̇zmetler Gülnar’da Devam Edi̇yor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4. Geleneksel Karakucak Güreşleri öncesi başlayan hizmet, tanıtım ve açılış törenlerine Gülnar ilçesiyle hız kesmeden devam ediyor.

25 Ağustos 2017 Cuma, 18:26
Hi̇zmetler Gülnar’da Devam Edi̇yor
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ‘Mersin’i Nakış Nakış İşliyoruz’ sloganıyla başlatılan hizmet yolculuğundan Gülnar ilçesi de nasibini aldı. İlçede Başkan Kocamaz’ın katılımıyla tarımsal sulama borusu teslim töreni, Üçoluk Mahallesi İçme Suyu Terfi Hattı ve Binası Yapım İşi temel atma töreni, gönüllü itfaiyecilik sertifika töreni, römork ve vidanjör dağıtımı gerçekleştirilirken, hizmetler Gülnarlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.


Gerçekleştirilen programlara Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik ve çok sayıda Gülnarlı katıldı.


“Derdimiz hizmet, sevdamız memleket”
İlk olarak tarımsal sulama borusu teslim töreninde konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yapılan her hizmetin vatandaşın hayatını kolaylaştırdığını ve bu yüzden de Büyükşehir Belediyesi olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.


Başkan Kocamaz, “Biz yapılan hizmetleri her yerde görüyoruz. Gerçekten Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler şu iki yıla sığdırıldı. İki yıldır Büyükşehir Belediyesi’nin el atmadığı hiçbir yer yok. Bizim derdimiz hizmet, sevdamız memleket. Gece gündüz vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için projelerle uğraşıyoruz ve büyük bir kısmını da hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tarımsal sulama borularının ürünlerinizin bereketli olmasına vesile olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


“Büyükşehir hizmetlerine vites büyüterek devam ediyor”

Tarımsal sulama borusu teslim töreni sonrasında, Üçoluk Mahallesi İçme Suyu Terfi Hattı ve Binası Yapım İşi temel atma törenine katılan Başkan Kocamaz, hizmetleri hayata geçtikçe Büyükşehir Belediyesi olarak daha da şevkle çalıştıklarını belirtti ve “Daha fazla hizmet yapabilmek için vites büyütmeye çalışıyoruz. Gülnar’a yapılan hizmetleri Mersin’in bütününe yapmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla yılların ihmaline uğramış bu bölgeler ilk defa Büyükşehir marifeti ile hak ettiği hizmetlere kavuşuyor. Dediğim gibi yılların ihmaline uğramış bu bölgelerde vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
Üçoluk Mahallesi İçme Suyu Terfi Hattı ve Binası Yapım İşi temel atma törenine katılan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise, “Mersin’de binlerce Gülnarlı, Erdemlili, Tarsuslu, Silifkeli yaşıyor. Bu insanlar köylerine sürekli bu yolları kullanarak gidip geliyorlar. Kırsala yapılan tüm hizmetlerden vatandaşlarımız yararlanıyor. Kırsala hizmet yapmakla eleştirilen Büyükşehir Belediyesi’ne gönülden destek veriyorum. Yapılan hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye belirtti.


Temel atma töreninin ardından Karakucak Güreşlerinin yapıldığı alana geçen Başkan Kocamaz, güreş müsabakaları öncesinde alanda gönüllü itfaiyecilik sertifika töreni, römork ve vidanjör dağıtımını gerçekleştirdi.
Alanda gerçekleştirilen törene ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Gülnar Kaymakamı Ekrem Güngör, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Gülnar Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Arıduru, Gülnar İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özkan Çömez, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Gülnar İlçe Emniyet Müdürü Nihat Kılınç, MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Lütfi Kayhan, MHP Gülnar İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı