Homurlu Futbol Sahası’nın Yenileme ve Tadilat İşlerinin %95’i Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Mersin’i spor kenti yapma yolundaki hedefi doğrultusundaki çalışmaları hayata geçiren, yeni spor alanları yaratan ve var olan alanlarda da yenileme ve tadilat işlemleri gerçekleştiren ekipler çalışmalarını hızla sürdürüyor.

26 Aralık 2020 Cumartesi, 09:03
Homurlu Futbol Sahası’nın Yenileme ve Tadilat İşlerinin %95’i Tamamlandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ekipler, Akdeniz İlçesi’nde yer alan ‘Homurlu Mahallesi Futbol Sahası Hizmet Birimi ve Çevre Düzenlemesi İşi’nin % 95’ini tamamladı. Saha, yapımı bittikten sonra mahalle halkına hizmet vermeye başlayacak.
Homurlu Mahallesi Futbol Sahası Hizmet Birimi ve Çevre Düzenlemesi kapsamında binanın soyunma odaları ve duşlarının yapımı, çelik seyirci tribünü ve oyuncu-hakem kulübeleri yapımı ile saha etrafı direk ve tel işleri tamamlandı. Çatılı çelik tribün yapımı, hizmet binasında tadilatlar, yedek kulübesi ve hakem kulübesi yapımı, futbol sahası etrafına tel çit yapımı işleri ile elektrik aydınlatma çalışmaları da ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Seçer: “Çocuklarımıza ne kadar çok spor alanları yaratırsak, o kadar mutlu bir kent yaratabileceğimizi düşünüyorum”
Mersin’in sporun gelişimi konusunda elverişli bir kent olduğunu katıldığı her platformda vurgulayan Başkan Vahap Seçer, “Mersin, Türkiye'deki ve dünyadaki lokasyonuyla aslında sporda başarıdan başarıya koşabilecek bir kent. Bunun yanında spor turizminin de fevkalâde yapabileceği, özellikle kış mevsimlerinde her alanda, her disiplinde sporcuların rahatlıkla burada kamplar kurabileceği, çalışmalar yapılabileceği imkanlar sunan bir kent. Bu potansiyeli açığa çıkaracak bazı projelere, projeksiyonlara, yatırımlara ihtiyaç var. Saha yapacaksınız, tesis yapacaksınız, konaklama yerleri yapacaksınız, her branş için antrenman alanları yaratacaksınız. İşte o zaman Mersin’i spor kenti yapma yolunda çok önemli adım atarsınız” açıklamasında bulunmuştu.
Başkan Seçer, bu anlayış doğrultusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalar yapmaya gayret ettiklerini de ifade ederek, “En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kent genelinde sadece merkezde değil, Anamur’dan Tarsus’a kadar çok yönlü potaları semtlerde, mahallelerde uygun bulduğumuz, yer sorunu olmayan bütün bölgelerde yaygınlaştıracağız. Semtlerde çocuklarımızın ne kadar çok spor yapabileceği, kötü enerjilerini dışarıya atabileceği alanlar yaratırsak o kadar mutlu bir kent yaratabileceğimizi düşünüyorum” demişti.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi