Antalya'nın Aksu ilçesinde seçim çalışmaları yürüten AK Parti milletvekili adayı Hüseyin Samani, muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçede devam eden yatırımlara dair bilgiler veren Samani, Aksu'nun tarım ve turizm alanındaki potansiyelini öne çıkardı. EXPO 2016'nın Aksu'nun uluslararası alanda tanınmasına katkıda bulunacağını belirtti.
Samani, Aksu'nun gelişimi için önemli olan projeleri ve geçmişteki çalışmalarını anlatarak, Aksu'nun hem Antalya'ya hem de çevresine fayda sağlayabilecek bir bölge olduğunu ifade etti. Özellikle, Aksu Çayı'nın ıslah çalışmaları ve Kuzey Çevre Yolu projesinin bu süreçte kritik rol oynayacağını belirtti.
EXPO 2016'nın, Aksu'yu dünya üzerinde daha bilinir kılacağını vurgulayan Samani, bu organizasyonun ardından bölgedeki turizm potansiyelinin artacağını ifade etti. Aksu'daki 2B sorununa da değinen Samani, bu konudaki çalışmalarını ve muhalefetin yaklaşımını eleştirdi. Seçim öncesi vaatlere dikkat çeken Samani, iktidarın vaatlerini yerine getirme sorumluluğuna vurgu yaptı.
Kaynak: Mersin Haber + IHA