İbrahim Bölükbaşı Bahşiş’te Yine Başpehlivan Oldu

Ünvanını korudu...

30 Nisan 2018 Pazartesi, 17:21
İbrahim Bölükbaşı Bahşiş’te Yine Başpehlivan Oldu
-

24. Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Tarsus belediyesi tarafından bu sene Özelbahşiş Mahallesi’nde 2.si düzenlenen güreş müsabakalarında İbrahim Bölükbaşı yine başpehlivan oldu.
Özelbahşiş İlköğretim Okulu Bahçesinde düzenlenen müsabakaları Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, oda ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve güreş severler izledi.
Güreşlerde konuşma yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Son 20 yılın kıran kırana geçen en güzel güreş müsabakalarından birisini izledikleri için mutlu olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’Güreş ata sporudur, güreş Türk milletinin Türk’ün gücünü dünyaya gösterdiği spor dalıdır. Peygamber sporudur. Hıdırellez etkinlikleri kapsamında bu sene 24. Hıdırellez etkinliğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve heyecanını siz değerli hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Sayın Burhanettin Başkanımızın başlatmış olduğu Hıdırellez etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor. Böyle etkinlikleri şehrimize kazandırdığı için hepinizin adına şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki hafta 5-6 Mayıs tarihlerinde de Hıdırellez etkinliklerimiz devam edecek. Bahşiş’mizde bu sene 2. Güreş müsabakasını düzenledik. Bu sene katılım daha fazla oldu. Şunu belirtmek istiyorum. Artık Bahşiş’te güreş müsabakası geleneksel hale geldi. Her sene düzenlenecek. Ata sporumuza sahip çıkıyoruz. Sahip çıkmaya da devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.
ŞEFFAF BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ
Kırmızı çizgilerinin olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, ‘’Biz yerel yönetim olarak ayrım yapmadan, ayırmadan dini, dili, ırkı, milleti, memleketi ve partisi ne olursa olsun şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Birinci önceliğimiz, şehrimizde huzurumuzun ve kardeşliğimizin devam etmesidir. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, ezanımıza, dinimize, kitabımıza sahip çıkan ve seven bütün insanlarımızla el ele, kol kola, gönül gönüleyiz. Kırmızı çizgimiz budur. Bu çizgiye ya herkes uyacak, ya herkes uyacak diyorum’’ dedi.
500’e yakın sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda İbrahim Bölükbaşı, rakibi Süleyman Karadeniz’i yenerek başpehlivan oldu.
Güreş müsabakalarından sonra derece alan sporculara verilen, madalya töreniyle etkinlik sona erdi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi