İsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 'Milletle Bütünleşen Belediyecilik' anlayışıyla mahallelerdeki buluşmalarını sürdürüyor. Işıkkent Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini ve önerilerini yerinde dinleme fırsatı buldu. Bu programda, yapılması gereken konularla ilgili olarak daire müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Işıkkent Mahallesi'ne geldiklerinde, çocuklar ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Etkinlik öncesinde çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenirken, katılımcılara ikramlar da yapıldı. Ayrıca, havai fişek gösterileri ile atmosfer daha da renklendirildi.
Muhtar Çil: "Şehri Kalıcı Eserlerle Donattınız"
Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil, programın açılış konuşmasında, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve geldiği günden bu yana şehri kalıcı eserler ve insan odaklı projelerle donattığını vurguladı. Başkan Başdeğirmen’in, şehre kazandırdığı önemli projeler hakkında bilgi veren Çil, "Isparta’mız, mahallem ve şahsım adına başkanımıza teşekkür ederim" şeklinde ifadelerde bulundu.
Başkan Başdeğirmen: "Işıkkent Mahallesini Çok Seviyoruz"
Başkan Başdeğirmen, güzel bir yaz akşamında kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Isparta’nın her şeyin üstünde bir değer taşıdığını belirten Başdeğirmen, şehri mevcut konumundan daha yukarılara taşımak ve değerini artırmak için herkesin görevli olduğunu dile getirdi. "Sizler bize 2 dönem şehrimize hizmet etme imkanı verdiniz. Bize verdiğiniz oyların hakkını verebilmek için gerekenin fazlasını yaparak Isparta’mıza en iyisini kazandırmak için mücadele ediyoruz. Buraya yalnız gelmiyorum. Eşimle, başkan yardımcılarım, daire müdürlerim ve belediye meclis üyelerimle birlikte buradayız. Talepleriniz varsa anında çözmek için buradayız" dedi. Işıkkent Mahallesi’nin güzelliğini vurgulayarak vatandaşlarla olan bağının önemine değindi.
Konuşmaların ardından, vatandaşlar talep ve önerilerini Başkan Başdeğirmen’e iletti. Programın sona ermesiyle birlikte Başdeğirmen çifti, çocuklara Ispartaspor forması hediye etti.