Maçın 20. haftasında, Sarıyer ev sahibi olarak Iğdır FK ile karşılaştı. Maçın başlama düdüğünden itibaren iki takım da galibiyet için mücadele etti. Ancak 18. dakikada hakem Alper Akarsu, VAR incelemesi sonrası Gianni Bruno'ya kırmızı kart göstererek Iğdır FK'yı 10 kişi bıraktı.
İlk yarıda, 39. dakikada Djilobodji'nin ceza sahası dışından yaptığı vuruş, kalenin üzerinden az farkla dışarı gitti. 45+2. dakikada Doğan'ın pasında Mendes, ceza sahasına girerek topu içeri çevirdi. Savunmadan dönen topu yeniden önünde bulan Mendes'in vuruşunu kaleci Furkan başarılı bir şekilde çeldi.
İkinci yarının başında, 52. dakikada Bacuna'nın ceza sahası içinden ortasında Mendes'in kafa vuruşu, kaleci Furkan tarafından son anda kornere gönderildi. 57. dakikada Emeka Eze, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ancak kaleci Muhammet, dar açıdan gelen vuruşu ayaklarıyla çeldi. 74. dakikada Cebrail'in uzun pasında Camara, ceza sahasına girerek sağ çaprazdan bir şut çekti ancak top kaleci Muhammet Taha'nın kollarında kaldı.
84. dakikada Emeka Eze, rakip yarı alanda topu kazanarak Regattin'e pas vermek istedi. Ancak savunmanın müdahalesi ile topu yeniden önünde bulan Eze, ceza yayından vuruş yaparak topu direk dibinden dışarıya gönderdi. Maçın 87. dakikasında ise Djilobodji'nin ortasında Camara, topu kafayla Marcos Silva'ya aktardı. Arka direğe hareketlenen Marcos Silva, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi ve maç 1-0 sona erdi.
Maçın oynandığı stat, Yusuf Ziya Öniş Stadyumu olarak belirlendi. Hakemler Alper Akarsu, Hüsnü Emre Çelimli ve Yusuf Susuz, maçı yönetirken, Sarıyer takımı Furkan, Cebrail, Metehan, Djilobodji, Ömer, Hasan, Camara, Marcos, Regattin ve Eze ile mücadele etti. Iğdır FK ise Muhammet, Gökcan, Atakan, Burak, Güray, Oğuz, Ryan, Doğan, Bacuna, Moryke ve Gianni ile sahadaydı.
Maç sonucunda Sarıyer, bu galibiyetle puanını artırarak, ligdeki yerini sağlamlaştırdı.