Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk, bu maçı kazanmak için en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Buruk, geçmişte statta kazanılan başarıların hatırlatılması üzerine, Galatasaray için bu statın çok değerli olduğunu belirtti. Ayrıca, son maçta yaşanan sakatlıkların takımın performansını etkilediğini kaydetti.
Buruk, rakip takım Monaco'nun oyun taktiğini analiz ettiklerini ve bu doğrultuda bir strateji geliştirdiklerini aktardı. Takımın eksik oyuncularının durumunu değerlendirirken, bazı oyuncuların sakatlıkları nedeniyle zorlandıklarını dile getirdi. Öte yandan, takımda bulunan önemli oyuncuların eksikliklerinin hissedildiğini ve bu durumun 90 dakikalık performanslarını olumsuz etkilediğini belirtti.
Yunus Akgün ve Ismail Jakobs'un durumlarının maç öncesi kararlaştırılacağını söyleyen Buruk, rakiplerinin hızlı ve hareketli oyunculara sahip olduğunu da vurguladı. Galatasaray, taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.