İYİ Parti Mersin'den Anneler Günü Mesajı

İl Başkanı Servet Koca bir mesaj yayımladı...

12 Mayıs 2018 Cumartesi, 13:35
İYİ Parti Mersin'den Anneler Günü Mesajı
-

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Koca yayınladığı mesajında kız çocuklarının eğitimine her şeyden çok önem verilmesi gerekliliğini vurgulayarak, “Eğer güçlü, geleceği parlak bir vatan, bir Türkiye istiyorsak geleceğin anneleri olacak kız çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmek ve en iyi şartlarda yetiştirmek için canla başla çaba sarf etmeliyiz” dedi.
Koca mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Toplumun temeli aile ve ailenin temeli annedir. Bu sebeple bir topluma anneler yön verir, bir toplumu anneler değiştirir. İyi donanımlı, iyi eğitimli anneler, geleceği düşünerek tasarlayan bakış açılarıyla, iyi eğitimli, çalışkan, dürüst bir gelecek yetiştirir ve bu anlamda başarılı ve sağlıklı toplumların temelinin atılmasında ve oluşmasında katkı sağlamış olurlar. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerin yetişmesi mutlu, hayata, geleceğe umutla bakan annelerle mümkündür. Bu nedenle kadına yönelik her türlü şiddetin ve istismarın ortadan kaldırıldığı bir dünya yaratmalıyız. Eğer güçlü, geleceği parlak bir vatan, bir Türkiye istiyorsak geleceğin anneleri olacak kız çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmek ve en iyi şartlarda yetiştirmek için canla başla çaba sarf etmeliyiz. Anne; karşılıksız sevgi, şefkat, sabır, hoşgörü, fedakârlık ve merhamettir. En mutlu anlarımızda, başa çıkamadığımız tüm zor süreçlerimizde sığındığımız en güvenilir liman annedir. Çocuklarının mutlu olması için büyük fedakârlıklar gösteren annelerimizin tek beklentisi ise hiç şüphe yok ki yetiştirdikleri evlatların milletini ve ülkesini seven, hayırlı insanlar olduklarını görmektir. Bu nedenle annelerimize yalnızca bir gün değil her gün hürmet ve özen göstermeliyiz. Unutmayalım ki dünyadaki bütün kötülükleri yenebilecek en etkili güç sevgidir. Sevgi de anne ile başlar.
Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere annelerimizin ellerinden öpüyor, her annenin ve her anne adayının Anneler Gününü saygı ve sevgiyle kutluyor, vefat eden annelere Allah’tan rahmet diliyor ve şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum”.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi