Maç, Aliağa Belediyesi ENKA Spor Salonu'nda oynandı. Maçın hakemliğini Yener Yılmaz, Tolga Akkuşoğlu ve Nazlı Çisil Güngör üstlendi. Aliağa Petkimspor'un kazandığı bu önemli karşılaşmada, Efianayi 29 sayıyla en skorer oyuncu oldu. Takımın diğer oyuncularından Franke 12, Blumbergs 14, Yunus Emre Sonsırma 3, Sajus 6, Whittaker 11, Troy Selim Şav 7, Floyd 4 ve Flowers 14 sayı kaydetti. Aliağa Petkimspor'un başantrenörlüğünü Orhun Ene yürütüyor.
Manisa Basket ekibinin en skorer oyuncusu ise Mintz oldu ve 28 sayı üretti. Takımın diğer oyuncuları arasında Stevenson 2, Smith 15, Altan Çamoğlu, Johnson 10, Pereira 14, Yiğit Onan 11, Starks 2 ve Buğra Çal 3 sayı ile maçı tamamladı. Manisa Basket’in başantrenörü Serhan Kavut'tur.
Maçın periyotları ise şu şekilde sonuçlandı: 1. periyot 22-16, devre 56-35 ve 3. periyot 76-54 olarak kaydedildi. İzmir'deki bu maç, Aliağa Petkimspor'un ligdeki başarılarını sürdürmesi açısından önemli bir galibiyet oldu.
