Kağıthane Merkez'de Eşini Aldatan Koca Otele Gizlice Girdi, İki Kişiyi Yaraladı

Kağıthane'de, boşanma aşamasındaki eşi Nimet Ç. ve sevgilisi Mehmet U.’yu otelde basan Rüstem Ç., eşiyle tartıştıktan sonra ikisini de yaraladı. Olay sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken, Rüstem Ç. tutuklandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kağıthane Merkez'de Eşini Aldatan Koca Otele Gizlice Girdi, İki Kişiyi Yaraladı

Olay, 18 Kasım Salı günü saat 22.30 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, 5 çocuk annesi Nimet Ç. (50), 30 yıllık eşi Rüstem Ç. (52) ile 27 Eylül'de ayrıldı. Rüstem Ç., eşinin nerede olduğunu öğrenince akşam saatlerinde Nimet Ç. ve oğlu Mehmet U.'nun kaldığı otele gizlice girdi.

Otel odasında ikilinin birlikte olduğunu gören Rüstem Ç. sinirlenerek tartışmaya başladı. Tartışma esnasında Rüstem Ç., boşanma aşamasındaki eşine saldırdı ve Mehmet U.'yu da yaraladı. Olay esnasında başka bir kişi, Rüstem Ç.'yi durdurmaya çalışarak elindeki süpürgeyle ona vurdu. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Mehmet U. ve Nimet Ç., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Mehmet U.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı, Nimet Ç.'nin ise bileğinden yaralandığı öğrenildi. Rüstem Ç. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Mersin Haber + IHA

İlgili Haberler


Mersin Haber ,Mersin